Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Fri retur inom 14 dagar
Korg 0

Din kundvagn är tom

Hitta dina favorit produkter

Meny

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Tamaris

Tamaris grundades år 1967 och är idag en utav Europas största skotillverkare och är även ett utav de vanligaste märkena som du ser hos de större kedjorna. Dess tilltalande kombination av trendiga skor kombinerat med oslagbart mycket värde för pengarna har fångat kunders uppmärksamhet sedan starten och har gjort att Tamaris nu finns i mer än 50 olika länder.

Hos Tamaris sätts människan i fokus

Tamaris ledord är att erbjuda ovanligt hög kvalitet till ett överraskande rimligt pris och varumärket har även gjort sig känt som ett utav de främsta varumärkena att bedriva innovativa marknadskampanjer och på så sätt nå ut till en bred massa. Tamaris själva säger att deras kontinuerliga tillväxt bygger på en solid grund av pålitlighet och förtroende ifrån både arbetare och kunder och hos Tamaris sätts människan i fokus.

Kvalité, prisvänlig och trendig

Tamaris är ett självklart val när du söker efter en trendig, kvalitativ sko inom alla områden men där du till och med kan ha råd att köpa inte bara ett utav flera par skor att variera emellan. Hos varumärket behöver du inte kompromissa på varken kvalité, pris, kvantitet eller design utan alla fyra delarna återfinns i Tamaris produktsortiment som består utav allt ifrån tjockare vinterkängor till nättare sandaler och ballerinaskor.

En intressant kuriosa är att varumärkets unika position har placerat åtminstone ett par av Tamaris skor i varannan tysk kvinnas skohylla och varumärket öppnar upp en ny butik varje vecka i Europa. En marknadsundersökning visade att 36% av de tillfrågade ägde åtminstone ett par Tamaris skor.

Tre olika kollektionskategorier

Tamaris övergripande produktsortiment består av tre olika kollektioner – Tamaris, Tamaris Trend och Tamaris Active. Tamaris kollektionen innehåller eleganta skor och skor som lämpar sig för finare tillfällen men som också ger dig en perfekt sko till din vardagliga look. Tamaris kollektionen är den mest neutrala kollektionen ibland de tre olika kollektionerna. Tamaris Trend är en designorienterat, ungdomlig kollektion med färgglada och vågade mönster som plockar upp de senaste modetrenderna inom skoindustrin. Kanske väljer du att kombinera en sko ifrån Tamaris kollektionen med en sko ifrån Tamaris Trend för att öka dina valmöjligheter och skapa olika uttryck för olika tillfällen.

Tamaris Acive är produktsegmentet för dig som letar efter bekväma skor för att matcha en aktiv livsstil. Kollektionen innehåller många alternativ med platta klackar och flexibla sulor och har fått många utmärkelser för dess komfort i kombination med stilfulla design. Många utav Tamaris skor har klackar och de allra flesta av dess klackar har den patenterade AntiShokk hälteknik, med pneumatiska kamrar och stabilisatorer inuti hälen för att mildra effekterna av varje steg med cirka femtio procent, vilket skapar en betydande avlastning på dina leder och ryggraden.

Hos Tamaris finns det något för alla smaker och fötter. Alla årstider och väder. Alla tillfällen och livshändelser. Vi hos Miinto har alla hittat favoriter i Tamaris produktsegment och vi hoppas att ni ska tycka lika bra om skorna som vi gör. Glöm inte att du enkelt kan hitta dina favoriter genom att segmentera dina sökningar utefter färg, modelltyp och storlek m.m!

filter

282 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3