Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Brandtex

Varumärket Brandtex grundades år 1995 och designar och producerar kläder för kvinnor som är över 30 år. Brandtex, är tillsammans med flera andra varumärken, en del av BTX Group som är ett av Europas ledande klädesföretag. BTX Group består av ett antal personer som alla är professionella inom marknadsföring och handel och samtliga har många års erfarenhet av lansering av nya varumärken och kollektioner. BTX Group hjälper även till med att finna inspiration när det behövs och hjälper till när det är dags för butikerna att rea ut sina varor.

Brandtex har sedan sitt grundande följt rådande trender och varumärket är utöver det känt för att leverera hög kvalitet till ett rimligt pris. Idag säljs varumärkets produkter i Skandinavien och stora delar av Europa.

Brandtex är ett modernt varumärke med en samtid stil som låter sig influeras av rådande trender och kan på så sätt leverera stilsäkra produkter. Klädernas design och passform är framtagen för att passa kvinnans figur. Produkterna är i härliga, eleganta färger och kollektionerna består av ett brett sortiment som varier beroende på säsong och är anpassade därefter. Bland samtliga kollektioner finner du produkter som bl.a. byxor och shorts, kjolar och klänningar, toppar och blusar och mycket mer. Brandtex produkter finns i många storlekar, allt från storlek 34 till storlek 52.

Sedan varumärkets grundande år 1995 har Brandtex expanderat mycket och gjort sig väl känt. Idag säljs dess produkter hos över 2000 återförsäljare, både online och i befintliga butiker och varumärket fortsätter ständigt med sin positiva spridning.

filter

44 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1