Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

DIESEL

Om vi säger Diesel så tänker du kanske jeans – och du har helt rätt. Diesel är mest känt för sina coola jeans. Men i dag har klädmärket alltså mer att bjuda på. Du hittar allt från glasögonbågar och klockor till byxor, jackor och t-shirtar i sortimentet. Här på Miinto har vi ett stort sortiment både till tjejer och killar så skrolla ner och bli inspirerad. Med kläder från diesel får du inte bara toppdesign utan även kvalité som håller länge.


Coola outfits med kläder från Diesel


Diesel är ett perfekt klädmärke för den som tycker om att skapa en hel outfit från samma märke. Här har du chansen att urskilja dig ur mängden. Varför inte köra på en riktigt cool denim-look? Denim från topp till tå kan aldrig bli fel. Ett bra tips är att blanda denim i olika färger eller nyanser för att skapa balans och kontraster i din outfit. Här på Miinto hittar du ett stort utbud med massor av nya favorit från Diesel.

Vi har samlat alla favoriter från Diesel. Märkets kollektioner består alltså av ett stort antal olika accessoarer och kläder, utöver jeans. Du hittar exempelvis ytterkläder som rockar, jackor och kappor. Accessoarer i form av solglasögon och klockor men även parfum för den som tycker om det. Men i jeans-väg är kanske utbudet ändå störst och du kan enkelt få tag i ett par nya favoritjeans oavsett om du letar efter ett par mörka, ljusa eller stentvättade jeans.

Diesel kläder kommer från Italien och företaget grundades av Renzo Rosso 1978. Historien om Diesel börjar alltså i Italien, närmare bestämt den norra delen av landet. Och det är just i norra Italien som många italienska modehus håller till. Kanske är det landskapets bördiga och bergiga, unika former som inspirerar kläddesigners som kommer från området.

Just Diesel började som en mission för grundaren Renzo Rosso. På 70-talet var nämligen jeans fortfarande ett klädesplagg som förknippades med arbete. Att gå runt i jeans var alltså inte något exklusivt, men det ville Rosse ändra på. Han ville göra denim till en exklusivare vara och speciellt jeans.


Hitta dina nya favoriter från Diesel i dag


Han började skissa på modeller och lanserade företaget Diesel som tillverkade jeans i förstklassig kvalité. Mycket fokus lades på design och snitt för att göra jeansen lyxigare och mer exklusiva. Ett år efter öppnandet lanserades den förstas herrkollektionen och tio år senare kom damkollektionen ut på marknaden. Det var då det tog fart på allvar för Diesel. Jeansen blev snabbt mycket populära i Italien såväl som i Sverige och i dag hittar man Diesel i princip i alla länder världen över.

Italien som Diesel kommer från, är ett av de länder i Europa som är kända för att skapa stora klädmärken. Du hittar stora internationella modehus som har grundats i Italien och sedan växt sig stort över hela världen, och Diesel är ett av dem. När grundaren Rosso började skissa på Diesel för att göra denim och jeans till exklusiva plagg som kunde bäras vid alla tillfällen, var uppfattningen om jeans en annan än den som existerar i dag. Vid den tiden då Diesel kom till världen hörde jeans och denim främst till arbete och det var inte tänkbart att kunna gå ut på restaurang eller till finare bjudningar i jeans.

Sagt och gjort gick Rosso i gång med att skissa på sin idé. Först och främast tänkte han att det var viktigt att lyfta jeansplaggens kvalité, eftersom kvalité ofta går hand i hand med status. När han hade hittat material, teknik och en fabrik som kunde skapa den kvalité som han ansåg var rätt så började produktionen. Det enda som nu fattades var designen.

Diesel är mest kända för sina jeans, men har på senare år även fått uppmärksamhet för deras skor. Robbie Williams och Bill Kaulitz är två kända ansikten som burit dessa. Över 200 butiker är placerade världen över varav två stycken finns i Sverige, i Stockholm och i Malmö.


Du får design i toppklass när du shoppar på Miinto


Du kan enkelt ta reda på mer om varje plagg genom att klicka på bilden. Då får du upp information om vilka storlekar som finns tillgängliga, tillverkningsmaterial, färgval och pris. Om du bara vill kolla runt lite kan du enkelt skrolla ner här på sidan utan att du behöver klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor – kort sagt smidigt och enkelt.

Vill du köpa lite nya kläder och fräscha upp din garderob? Då har du bra möjligheter att hitta ett stort antal nya favoriter från Diesel. Vi på Miinto har ett stort sortiment och du kan vara säker på att du hittar något du tycker om. Vet du precis vad du vill ha är det en bra idé att titta närmare på de olika filtrena som finns här nedanför. Du kan enkelt välja en specifik färg eller storlek. Om du har en budget att hålla dig till, kan du även ställa in ett övre och ett undre pris. Då slipper du oroa dig för att överstiga din budget när du shoppar loss här på Miinto.

Kvalité är viktigt när det kommer till status på olika typer av klädesplagg men det kanske alldra viktigaste är ändå designen. Diesels design kan beskrivas som modern, trendig och urban. Detta är ett klädmärke som du enkelt kan använda både till vardags och fest – praktiskt eftersom du får många tillfällen att bära dina nya kläder, som du hittar här hos oss på Miinto.


Smidig shopping på Miinto


Vi underlättar din shopping för här på Miinto har vi alltid öppet och du når oss dessutom från alla dina enheter. Det ger dig en enorm frihet att kunna shoppa precis var och när du vill. Bra för den som har ont om tid eller tycker om effektiv shopping, exempelvis när man sitter på tåget på väg hem från jobbet eller på bussen från träningen. När du väl har hittat det du söker klickar du enkelt hem varorna. Vi sköter resten, utan att du ens behöver lämna din bostad.

Det bästa med att shoppa här hos oss är att du kan ta det i din egen takt. Du slipper stressen på stan och inte minst regn och rusk, när du shoppar här behöver du inte ens lämna soffan – praktiskt eller hur? Om du vet precis vad du letar efter kan du vara säker på att du hittar det här hos oss.

Ta bort alla filter

Diesel

Sida 1 Av 38

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.