Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Dsquared2

Dsquared2 är ett fantastiskt designmärke som fler människor borde uppmärksamma, speciellt vi svenskar. Märket är känt för sina synliga streetwear kläder med starka färger och mycket attityd. Märket har dragit till sig uppmärksamhet med sina dramatiska modeshower och de många kändisar som både klätt sig i märket och uppträtt under catwalk-presentationerna. Märket, som grundades 1995 av de två identiska tvillingbröderna Dean och Dan Caten, har under årens lopp gått från klarhet till klarhet. Bröderna kommer från Kanada men har flyttat hem till sina föräldrars födelseland Italien där varumärket idag har sin bas. I Italien har de kunnat hämta inspiration från den italienska modevärlden och skapat kollektioner som förändrat trender. Med den mängd kändisar som valt att stödja märket har deras kollektioner synts på mängder på framsidan av stora modetidskrifter. Internationellt har detta märke fått massor av uppmärksamhet, främst genom dessa samarbeten med stora kändisar. Under varumärkets namn produceras nu allt från trendiga kläder till otroliga doftupplevelser i form av parfymer. Se vårt populära utbud av Dsquared2 jeans på Miinto.

Klädmärket Dsquared2 sticker ut från mängden

Köp Dsquared2 om du vill vara säker på att göra ett ordentligt intryck och få möjlighet att skapa intressanta relationer tack vare dina medvetna modeval. Kläderna har blivit mycket populära hos stilmedvetna personer. Kollektionerna är mycket inspirerade av streetwear mode och du hittar plagg med grunge-stil och mycket attityd. Med stora tryck, kontrasterande färger och blandade mönster är detta plagg som gör att du både syns och hörs. Du kan räkna med kollektioner som har ett stort urval av jeans och t-shirts med olika tryck och statements. Dessa mer vardagliga plagg har dock inte sparat på kvalitet och trendkänslighet. Plaggen är mycket åtråvärda och du kan se kändisarna bära dessa plagg säsong efter säsong. Det här är märket att shoppa hos om du vill ha en attitydsfull vardagsstil med både sköna snitt och hög modenivå. Återkommande plagg är jeans med tryck, kepsar med stora loggor och matchande byxor och jackor i roliga färger och mönster. Hitta just dina favoritplagg från Dsquared2 online och var både bekväm och moderiktig i dessa kvalitativa plagg. Hitta populära Dsquared2 tröjor online på Miinto.

Detta varumärke ser till att göra avtryck i media

Företaget utmärker sig gentemot sina konkurrenter på grund av de väldigt extravaganta och dramatiska modeshowerna de anordnar när de har nya produkter och kollektioner att lansera. Modeshowerna är event i sig dit kändisar och media flockas. Det här är inte några vanliga catwalks utan event fyllda av kända ansikten och uppseendeväckande uppträdanden. Den stora mediemedverkan har även den utmärkt varumärket från sina konkurrenter. I sortimentet ligger fokus på kläder, skor, kosmetik och parfymer men tillverkar även andra produkter som Dsquared2 kepsar och kläder för sommarmånaderna. Dessutom har de ett stort sortiment av olika typer av jeans att välja mellan. Här hittar du plagg med avslappnade och klassiska snitt men som är allt annat än traditionella. Se till att synas med dessa plagg och matcha de olika mönstren och trycken för en eklektisk stil. Varumärket vänder sig till både män och kvinnor och inspireras mycket av det italienska livet, landet där företaget också är baserat. Detta syns tydligt på den trendiga och stilsäkra designen.

filter

6985 resultat

Sida 1 av 70

Nästa

Sida 1 av 70