Gratis retur t.o.m. 15 januari 2022
Gratis retur t.o.m. 15 jan. 2022
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 15 januari 2022

Back

Dsquared 2 keps till herr

Kollar du efter en cool keps? Här har du möjlighet att se hela vårt sortiment med Dsquared2 kepsar. Vi har ett brett sortiment som du kan upptäcka här på sidan. Varför inte ta och fånga in lite inspiration från olika typer av mönster eller färger. Med en keps kan du sätta pricken över i:et och fullända din look precis så som du vill ha den. Idag är kläderna allt mer betydelsefulla och vår klädstil berättar mycket om vem vi är som person.Dsquared2 kepsar är något helt speciellt eftersom kepsarna är designade utifrån en helt speciell italiensk innovativitet. Den kreativa sidan får lov att spinna iväg, samtidigt behåller Dsquared2 kepsarna sin enkelhet i sin form. Här har du chansen att bara lägga tid på dig själv och botanisera runt bland kläder och accessoarer som du vill ha. När du är osäker på vad du vill ha så kan du alltid kolla runt på lite olika stilar, vi har nämligen samlat allt här bara för dig.

Dsquared2 kepsar är unika och trendiga

När vi pratar om Dsquared2 så ska vi i själva verket till Kanada. För det är landet som de båda skaparna, som ligger bakom designen av detta klädmärke, kommer ifrån. Och det är två mycket speciella personer som är skaparna och grundarna bakom Dsquared2. De två kommer i själva verket i från samma familj. De är bröder och inte bara bröder, de är tvillingar. Det var i början på åttiotalet som de båda bröderna åkte hela vägen till Förenta staterna och studerade mode på Parsons School of Design i New York. Men i början på nittiotalet flyttad bröderna till Italien för att vidare utveckla ditt varumärke som vid den tiden hette DEanDAN. De båda bröderna flyttade till Milano i norra Italien för att skapa ett stort klädmärke, som kunde ta världen med storm, och det får man väl säga att de lyckades väldigt bra med. Att skapa ett klädmärke kräver både innovativitet och inte minst prestationer.

En accessoar som alla behöverDsquared2 kepsar kan man använda till många olika outfits och de passar lika bra till en mer dressad stil som till den mer avslappnade stilen. Det är helt upp till den som bär kepsen att bestämma hur de vill att uttrycket ska vara.Här på sidan kan du ta och dyka ner i modevärlden. Behöver du en ny snygg keps kanske det är en Dsquared2 keps du ska välja. Kvalité och hållbarhet är ledorden här och du kan vara säker på att din keps kommer hålla i lång tid framöver.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

237 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3