Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Herr Jeans
Back

Dsquared 2 jeans till herr

Är du på utkik efter ett par nya coola jeans? Här har chansen att titta på hela vårt sortiment med Dsquared2 jeans i alla tänkbara modeller. Vi erbjuder ett stort sortiment som du kan se här på sidan. Jeans är ett viktigt basplagg i garderoben, som du kan använda i många olika situationer. Ett par blå eller svarta jeans är alltid bra att ha i garderoben. Fullända din klädstil med ett par nya jeans så du får precis det uttrycket som du vill ha. Dsquared2 jeans utmärker sig på modescenen. De är producerade i bra kvalité och håller länge. Precis som med många andra klädesplagg blir jeans bara snyggare med åren, och ett par från Dsquared2 är inget undantag. När en snygg passform kommer till sin rätta finns det nästan inga andra byxor som sitter lika bra som ett par jeans. Det enkla är ibland det snyggaste och ett par jeans i kombination med en vit t-shirt kan sällan gå fel.Kolla runt bland vårt stora sortiment av Dsquared2 jeans, du kan hitta både snygga och stilrena modeller som passar många olika tillfällen. Alla har olika smak och med ett par Dsquared2 jeans kan du verkligen låta din egen unika personlighet få ta plats. Idag är mode viktigt och vi uttrycker oss allt mer genom hur vi klär oss. 

Dsquared2 jeans fulländar din garderob

Om vi ska titta närmare på Dsquared2 så ska vi i själva verket till den nordamerikanska kontinenten. För det är därifrån skaparna som ligger bakom designen av detta klädmärke, kommer ifrån. Skaparna själva är ett par tvillingbröder från Kanada, där de båda växte upp tillsammans med sina – sju – andra syskon. Efter att de båda lämnade Kanada och åkte till USA för att studera design på Parsons School Of Design i New York, gick det inte länge förens de två började skissa på ett eget klädmärke.När de väl bestämde sig för att göra slag i saken, skulle de givetvis starta upp modehuset i Italien. Placering blev noga utvald och är strategiskt mycket fördelaktig, det blev Italiens modehuvudstad Milano. Från början hette modehuset DEanDAN, men efter en tid i Italien fick märket sitt nuvarande namn. Mycket av Dsquared2s succé blev verklighet efter att Madonna bad de båda bröderna att designa över etthundrafemtio plagg till hennes världsturné. Andra stora artister lät inte vänta på sig och 2005 kunde man se Christina Aguilera som modell för modehuset. 

Bygg upp din garderob med användbara klädesplagg

Dsquared2 jeans kan man använda vid många olika tillfällen och det är precis den typen av klädesplagg som gör din garderob större, inte bokstavligt talat dock – även om det inte hade varit så fel. Om du fyller på med bra basplagg, som kan användas till många av dina kläder, får du fler möjligheter att klä dig. Då slipper du välja bort kläder på grund av att de inte matchar, det finns nämligen få klädesplagg som inte matchar med ett par snygga jeans.Ett bra tips på att bygga upp en garderob är alltså att köpa kläder som kan användas tillsammans med många andra kläder. Det betyder inte att man bara kan köpa kläder i neutrala färger. Tänk så här; ett par svarta eller blå jeans kan användas med i princip vilken t-shirt som helst exempelvis en grå, vit, grön eller röd. En T-shirt är dessutom billigare och därför enklare att byta ut, om du skulle vilja ha lite nya fräscha färger.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

645 resultat

  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7

Nästa
  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7