Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Herr Skor
Tillbaka

Skor från Dsquared2

Letar du efter ett par skor som skiljer sig från det vanliga och sticker ut ur mängden? Dsquared2 är modemärket som tydligt distingerat sig från andra. Det passar dig som inte är rädd för att visa vem du är och vill synas. Det är fri lek, exklusivitet, explosioner av färger och mönster i omöjliga kombinationer samlat och personifierat i ett märke. Bakom allting står ett italienskt modehus som under de tre senaste decennierna ständigt förvånat sin omvärld med kreativitet och mod. Den luxuösa designen och goda kvaliteten har gjort det till ett älskat märke världen över.

Hos Miinto vill vi att det ska vara enkelt för dig att shoppa loss bland high-end brands av olika stilar och ursprung. Därför erbjuder vi ett stort urval av skor från Dsquared2, så att du ska kunna hitta exakt det du önskar bära på fötterna. Här hittar du alltifrån sportiga sneakers, till smarta lackskor och näst intill galna badtofflor. Höga stövlar som flirtar med naturen och cowboyinspirerade boots. Vi vet inte vilken som är din stil, men vi hoppas att du kommer hitta dig själv och vad du söker på den här sidan.

Det italienska märket med stort mod

Det kreative teamet bakom Dsquared2 har alltid ett finger på världens modepuls för att känna av vad som är det rätta just nu, och det har de haft sedan starten 1994. Männen bakom det här helt unika kläd- och skomärket är tvillingbröderna Dean och Dan Caten. De är födda i Kanada, men valde som så många andra att söka sig till Italien och världens modemekka Milano när de skulle etablera sin verksamhet. Med italienska rötter på pappans sida var det en push i rätt riktning, där ett stort nätverk på plats i Italien gjorde det till ett naturligt val att söka sig dit. Bröderna är yngst i en stor skara syskon, och redan i ung ålder kunde omgivningen märka att de hade en tydlig talang för att vara kreativa. Kanske inte så konstigt att det var just Dsquared2 som de hade framför sig.

Idag har den kreativa ådran fått blomma ut och är mer synligt än någonsin. Detta tack vare den ström av nya kollektioner som avlöser varandra med sin excentriska energi och skarpa attityd. Tvillingparet hänger ihop som ler och långhalm, och i den kreativa processen är de varandras kontraster och sparringpartners, vilket borgar för en ständig utveckling. Designstilen är internationell och med en stor portion pondus. Uppväxten i Kanada, studietiden i New York, bostaden i London och arbetsplatsen i Milano är kopplingar till fyra hörn i världen som nog får en del att höja på ögonbrynen. Bröderna Caten är globala och det smittar även av sig på deras designstil inom Dsquared2, som både är sportig och elegant på samma gång. Sedan starten för snart 30 år sedan har de välsignat världen med sina extravaganta och samtidigt lekfulla kreationer.

Hitta din stil med Dsquared2 skor

Under årens lopp har Dsquared2 skapat ett välde av kollektioner där deras distinkta DNA lyser igenom. De är en förening av gamla modetraditioner och det senaste modet, och i skiljelinjen gäller det att pricka helt rätt. Här finner du plagg som är designade både till kvinnor och män, vilket är en relativt ovanlig företeelse och något som kännetecknar det här italienska märket. Genom att låta designen bäras av både kvinnor och män skapas en inklusivitet och tillgänglighet, som gör att kläderna kan bäras av fler. Det gör att stylingen kan göras nästan utan gränser, och att man tillåts leka, experimentera och våga att blanda klassiska snitt med moderna former. Du kan också matcha de olika kollektionerna med varandra för att hitta din unika stil och visa upp vem du är 

Här på Miinto kan du se ett stort urval av skor från Dsquared2. Det är skor som passar den modige, som med sin stil önskar göra ett statement för omvärlden eller helt enkelt kanske bara tycker att skorna är snygga? Oavsett varför du är intresserad av det här excentriska märket så finns det en sko för dig.

Glada sportskor och snillrika boots

Dsquared2 gör nämligen inte bara skor i en kategori, utan när de pratar om skor så är det med ett väldigt brett spektrum. Också här görs det ur ett inkluderande perspektiv, där storlekarna spänner över storlekar för både kvinnor och män, vilket gör att det går att matcha skor över könsgränserna i familjen. Det ska vara lekfullt, och det är lekfullt. Den klassiska sportskon är märkets storsäljare, och antalet designs är närmast oändliga. Det som är framträdande för Dsquared2’s sneakers är de höga sulorna, de glada färgerna som kombineras i iögonfallande kombinationer och de modiga detaljerna. Vill du ha skor som sticker ut från mängdens klassiska svarta och vita sneakers, är det här alltså skorna för dig.

Men Dsquared2 designar fler typer av skor än så. På Miinto har vi exempelvis boots med modiga klackar som för tankarna till svunna cowboytider. Här finns badtofflor i färger som får en att dra på smilbanden, men även klassiska lackskor som nästan skulle kunna misstas vara producerade av ett annat, mer seriöst märke. Vi människor är alla olika, och därför behövs olika slags skor. Det här italienska modemärket med kanadensiska rötter ser det behovet, och ger oss med sina kollektioner en lekplats att visa vilka vi är.

Shoppa Dsquared2 hos Miinto idag

När du handlar hos oss på Miinto gör du det i lugn och ro, utan massa kunder som trängs omkring dig i provrum och i kassan. Du kan enkelt med hjälp av vår smarta sökfunktion avgränsa ditt urval av skor. Genom att välja specifik färg, storlek och prisintervall blir du visad de artiklar som bäst passar det som du är på jakt efter. Du bestämmer enkelt hem skorna till dig, och kan prova skorna i hemmets lugna vrå. Skulle du vilja skicka tillbaka ett par skor erbjuder vi såklart fri retur. Med Miinto blir shoppingen av modemärken så som Dsquared2 inte mycket enklare. Vi hoppas att du kommer hitta vad du söker, och står klara att svara på dina frågor.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

492 resultat

  • 1
  • 2
  • 5

Sida 1 av 5

Nästa
  • 1
  • 2
  • 5

Sida 1 av 5