Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

TRÖJOR FRÅN DSQUARED2

Fyll upp garderoben med basplagg från Dsquared2. De flesta älskar att ha en stabil bas sin i garderob. Här hittar du en massa tröjor från Dsquared2. En återkommande favorit är den enkla tröjan, som alltid är lika rätt blir ger en cool look med ett par jeans. Här på Miinto hittar du massor med olika tröjor från Dsquared2 och det är bara att välja och vraka i det stora sortimentet. Du kan enkelt skrolla ner här på sidan och få en överblick över vad vi erbjuder. Om du inte vill slösa tid med att titta på kläder som du inte är intresserad av så kan du använda vår smarta sökfunktion. 


Shoppa kläder enkelt och smidigt på Miinto


Ställ in din favoritfärg eller en specifik storlek så sorterar vi sidan åt dig. Då blir shoppingen effektiv och smidig. Samtidigt kan du använda prisfunktionen och ställa in ett övre och ett undre pris. Då blir du endast presenterad för kläder som matchar din prisnivå. 

Är du ute efter en mer dressad stil kan en snygg tröja från Dsquared2 vara rätt val. Med en tunnare skjorta under tröjan där du låter kragen sticka upp lite ger ett elegant och propert intryck. För dig som lutar mer åt ett avslappnat uttryck kan du ta en t-shirt under din tröja. I kombination med ett par jeans eller ett par mörka byxor blir en ljus tröja en snygg kontrast som skapar liv och rörelse. 


Hitta en ny tröja från trendiga Dsquared2 i dag 


Vi har många olika tröjor från Dsquared2 och du kan enkelt hitta en som passar dig och din garderob. När du shoppar är det en bra idé att tänka på vad du har i din garderob. Du kan enkelt bygga upp en bra garderob med basplagg. Sedan kan du lägga till mer unika klädesplagg som gör att du kan skapa en mer personlig och unik stil. Du kan även satsa på udda färger när du ska köpa en tröja från Dsquared2. Genom att blanda färger, material och toner kan du skapa ett unikt uttryck. 

Det bästa med att shoppa här på Miinto är att du kan shoppa när du vill. Vi har alltid öppet så dag som natt är du välkommen. Du når oss dessutom från alla dina enheter som mobiltelefon, dator eller surfplatta. Du kan helt enkelt shoppa var som helst och när som helst. I själva verket behöver du inte ens lämna din bostad när du ska shoppa hos oss. Du kan enkelt sitta hemma i soffan i vardagsrummet och klicka hem dina nya favoriter till din garderob. Det enda du behöver göra sedan är att luta dig tillbaka och vänta på leverans. Och vi lovar att skicka fortare än du anar. 

Ta bort alla filter

Dsquared2

Sida 1 Av 10

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.