Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Philipp Plein

Här hittar du en fullspäckad sida med kläder från Philipp Plein. Är du på utkik efter en ny luvtröja, en cool t-shirt, ett par jeans som sticker ut eller varför inte ett par snygga skor? Vi har ett brett sortiment med många klädesplagg som alla lever upp till den höga kvalité som du är van vid. Ta god tid på dig och titta igenom vårt urval.

Det som är riktigt bra med just denna sida är att du faktiskt har möjlighet att jämföra olika plagg. När du väl har jämfört plaggen och bestämt dig kan du sedan välja ut de plagg som du verkligen vill ha – vi skickar kläderna till dig på momangen.

Philipp Plein - nytt och fräscht

Designern Philipp Plein, som startade klädmärket med samma namn, kommer från Tyskland, närmare bestämt från södra Tyskland i staden München. Plein, som egentligen inte alls hade tänkt att bli designer, är utbildad jurist. Han påbörjade dock sin designkarriär genom att skissa lite på lyxiga sängar. Allt eftersom började modebranschen att få upp ögonen för hans talang och han fortsatte följaktligen sin resa inom modevärlden.

Klädmärket karakteriseras av en hög kvalité. Fler och fler konsumenter är idag medvetna om hållbarhet och engagerar sig i miljöfrågor. Genom att köpa kläder som är tillverkade i god kvalité håller klädesplaggen längre tid, vilket är bra för miljön, eftersom det begränsar produktionen av nya kläder, något som gör att allt fler väljer att köpa kläder som håller längre. Här hos oss hittar du allt vad du kan tänka dig när det kommer till kläder. Vi erbjuder ett stort sortiment med bland annat kepsar, tjocktröjor, byxor, skor, jeans, joggingbyxor och mycket mer.

Kläderna från Philipp Plein kan användas av killar och tjejer i alla åldrar. Många av klädesplaggen har neutrala färger som gör att de kan kombineras med dina övriga kläder, som du har i din garderob redan nu. Kläderna är ofta designade med coola tryck i olika färger och former. Kombinationen av en neutral färg med ett färgsprakande tryck skapar en cool och uppseendeväckande kontrast som är trendig.

Oändliga möjligheter för dig

Kläderna kan användas vid många tillfällen och passar perfekt för vardagar. Om du behöver lite nya fräscha plagg till skolan, universitetet, jobbet eller bara nya vardagsplagg att gå i – är detta ett märke som täcker alla dina önskemål. Vill du ha några nya coola kläder till kvällens festligheter, så passar kläderna lika bra till det. Med rätt kläder kommer du känna dig väl till mods och då blir du samtidigt den bästa versionen av dig själv.

Här behöver du inte leta längre, allt finns tillgängligt för dig. Ett stort sortiment med många olika klädesplagg gör att du kan luta dig tillbaka och bara kan scrolla upp och ner på sidan. Välj och vraka bland många olika alternativ. Ta dig lite kvalitetstid för dig själv och låt ingenting stressa dig, här står ingen i kö bakom dig, låt alla andra tankar flyga iväg och lägg lite tid på dig själv.

filter

1003 resultat

Sida 1 av 11

Nästa

Sida 1 av 11