Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Guess (43)

Guess grundades år 1981 av bröderna Maurice och Paul Marciano som flyttade från Frankrike till USA för att följa sin dröm och kunna uppfylla den. Maurice har stor kunskap o, mode och design och Paul har ett öga för stil och denna kombination gör att varumärket än idag fortsätter att expandera. Bröderna lät sig inspireras av europeiska influenser och började med denna inspiration att designa jeans. Det första stället som sålde varumärkets produkter var Bloomingdale’s.

Efter fortsatt arbete och utökande av sina kollektioner kom Guess att bli ett ungt och äventyrligt varumärke. Under årens gång har varumärket arbetat mycket med vad som från början var helt okända ansikten men som sedan kom att bli världsberömda, t.ex. Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith och Naomi Campbell.

Idag är Guess ett internationellt varumärke med kollektioner fyllda med kläder och accessoarer. Varumärket finns hos återförsäljare i över 80 länder. Guess lyssnar noga till sina kunders behov och önskan och arbetar för att med sina produkter kunna lyfta fram varje individs personliga stil.

Varumärket arbetar mycket med välgörenhet och tror på att ge tillbaka. År 1994 startade Guess en stiftelse vid namn Guess forE.V.E.R. E.V.E.R står för Employees Volunteering Energy/Expertise and Resources. Stiftelsen arbetar för att kunna hjälpa till att göra gott i världen, hjälpa till att få saker till det bättre. Stiftelsen stöttar och sponsrar ett flertal organisationer som bl.a. arbetar för att bekämpa AIDS och bevara miljön. Exempel på ideella organisationer som stiftelsen sponsrar och stöttar är bl.a. Ronald McDonald House, The Heart Foundation, Children Uniting Nations och AIDS Project LA.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

43 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken