Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Culture (79)

Culture är ett danskt varumärke som grundades år 2004. Varumärkets samtliga kollektioner är designade med passion, en viss nyfikenhet och hängivenhet. Dess design är lyxig men med en jordnära och realistisk känsla.

Varumärket Culture har en fallenhet för och finner inspiration hos lite udda men vackra ting, härliga färger och människor, artefakt, olika platser och destinationer samt mycket mer. Varumärkets vision är att kunna ge tjejer en trendig garderob, Culture vänder sig till dig som tycker om feminina kläder med fina detaljer och som är lätta att bära. Culture erbjuder dig ett utbud som gör att du kan mixa och matcha som du själv vill och på så sätt lyfta fram din egen personlighet och personliga stil, detta med produkter av hög kvalitet.

Den typiska Culture-tjejen tycker om att besöka nya platser, hon har ett öppet sinne och har en förmåga och ett behov av att upptäcka och få uttrycka sig själv. Hon är feminin och självständig, och kan både vara allvarsam och mer lättsinnig men hon står alltid med båda fötterna på jorden. Hon lägger mycket av sin tid på att resa, ha kul och tid för sig själv då hon får lugn och ro. Culture-tjejen håller sig till sin stil men tycker även om att prova nya saker och söker ständigt efter inspiration från bl.a. olika platser hon besöker, personer hon träffar och andra nya erfarenheter. Hon är charmig och har utan tvekan ett öga för stil och hon klär sig efter det sätt hon lever på. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

79 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken