Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Culture

Culture är ett danskt varumärke som designar kläder med passion, nyfikenhet och hängivenhet. Kollektionerna känns både lyxiga och jordnära. Inspirationen kommer från det urbana modet med fokus på form och färg. Culture vänder sig till tjejer som gillar feminina plagg med snygga detaljer och mycket komfort. I deras senaste kollektion ingår blusar, cardigans, skjortor, koftor, byxor och toppar med mycket attityd.

Ett danskt varumärke som inspirerar

Culture grundades år 2004 och är idag en del av danska bolagskoncernen DK Company. Bakom märket står ett team energiska designers som skapar modeplagg för alla tillfällen. Det mixas glatt med stilar och färger men uttrycket är i första hand bohemiskt, romantiskt, med snudd på vintage. Namnet kommer från en väl förankrad ideologi om att mode är kultur.

Detta danska modehus håller fasta vid sina skandinaviska rötter. Kollektionerna är ljuvligt minimalistiska med exklusiva detaljer och mjuka snitt. Samtidigt vågar man experimentera med fjärran influenser. Idag är Culture ett internationellt brand med butiker i sex olika länder. Varje år lanseras det 6-8 nya kollektioner som bjuder på fantastiskt snygga modekläder av bra kvalitet som säljs över hela Europa.

”Let your light shine through”

Låt din personlighet lysa igenom. Så låter det hos Culture. Med influenser från världens olika kulturer har man som huvudmål att inspirera kvinnor till att känna sig stolta och självsäkra, att våga visa sin sanna identitet. De utsökt designade plaggen är mycket feminina och bjuder på unika prints med snygga detaljer. Vill du klä dig stilfullt och bekvämt har du hamnat rätt. Här hittar du kläder som passar både ett aktivt yrkesliv och en avslappnad fritid. Bygg på din garderob med enkla mjuka basplagg, trendiga blusar och skjortor, sexiga partytoppar, bohemiska klänningar och eleganta byxor med perfekt passform. Variationen är stor men den sobra stilen går som en röd tråd genom alla kollektioner. Med trendiga färgkombinationer och ljuvliga mönster kan du mixa och matcha ända in i det oändliga.

Mode för en fulländad garderob

Letar du efter kläder med färgglada prints, en unik design och ett elegant uttryck kan vi varmt rekommendera Culture. Det här är mode för tjejer med ett pulserande vardagsliv som inte är rädda för att uttrycka sig stilmässigt. I de senaste kollektionerna från Culture hittar du toppar, byxor, blusar, klänningar, kjolar, jackor och fina accessoarer i många olika stilar. Kvalitén är på topp, vilket också gör att plaggen känns lite extra lyxiga utan att kosta mer. Njut av en spännande mix av textilier och färger. Deras eleganta byxor i vid modell passar ljuvligt ihop med en läcker topp från samma kollektion och ett par snygga stövlar med klack. Du hittar också fina bohemiska klänningar av mjukaste viskos som känns fjäderlätta på kroppen. På med favoritsandalerna, packa shoppingbagen och ta en långpromenad i city! Culture ger dig fritt spelrum till att leka med din egen individuella stil med vackra, feminina plagg.

filter

147 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2