Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Frank Dandy (11)

Frank Dandy är ett svenskt varumärke som grundades år 2003. Varumärket är känt för sina underkläder och grundades som ett komplement till de enfärgade underkläderna som fanns på marknaden.

Frank Dandy var alltså först med att tillverka flerfärgade och mönstrade underkläder och genom att vara det enda varumärket med sådana produkter blev det snabbt välkänt och har idag över 200 återförsäljare, de flesta i Sverige. Varumärket är även känt runtom i Europa, Asien, USA, Australien och Japan.

Varumärket är mån om vad det designar och producerar åt sina konsumenter. Produkterna är av hög kvalitet med en bra passform och tyger som är sköna att bära. Varumärket har ett nytänkande bakom sitt skapande och varje kollektion bjuder på något nytt och oväntat. Frank Dandy har även vunnit priser för sitt nyskapande och sina kampanjer. Det har även skrivits om varumärket i bl.a. New York Times.

Till en början designade och sålde Frank Dandy underkläder endast till män men har idag utökat sitt sortiment och har nu även underkläder för kvinnor. Förutom underkläder säljer varumärket även badkläder och accessoarer så som halsdukar, vantar och mössor. Med samma kvalitet och bekvämlighet är Frank Dandy kreativa i sitt skapande och provar ständigt nya mönster, material och modeller.

Frank Dandy arbetar en hel del med sociala medier och marknadsför sig mycket online. Varumärket arbetar mycket med Facebook och får med det och övrig marknadsföring hjälp av marknadsföringsbyrån Guava som tidigare arbetat med bl.a. SEO och SEM. Frank Dandy och Guava arbetar bl.a. med att göra Facebook-kampanjer tillsammans för att stärka varumärket.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

11 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken