Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

LOVE LOLITA

Välkommen till en helsida som är full med trendiga kläder från Love Lolita. Vi på Miinto är stolta över att kunna presentera ett stort och brett utbud från Love Lolita. Om du är ute efter en trendig klänning för en härlig födelsedag eller kanske ska du på restaurang med dina nära och kära, eller är det en firmafest som står på schemat? Oavsett vad så har du kommit till rätt sida. Här får du en hel fullpackad sida med trendiga kläder från Love Lolita.

Designen som du får när du väljer Love Lolita kan beskrivas som en smarrig gräddbakelse. Här får du helt enkelt design som låter din personlighet komma fram. Våga ta steget och visa vem du är och din unika identitet genom dina kläder.


Shopping på Miinto


Vi på Miinto är en stor plattform som erbjuder en hel uppsjö av olika märken utöver Love Lolita. Vi är stolta över att kunna säga att vi handplockar alla de märken som vi samarbetar med. Inte minst Love Lolita är ett av de märken som vi har handplockat till vår sida. Miinto startade som en idé mellan två vänner på landsbygden i Danmark. De två vännerna var trötta på att inte kunna shoppa de märken som det sökte efter, eftersom utbudet av shopping var ganska litet i den by där de två vännerna bodde.

På Miinto hittar du inte bara lyxiga, eleganta och exklusiva märken, utan även mer budgetvänliga, lokala och unika märken från relativt okända designers. Vi vill helt enkelt skapa en plattform där alla kunder känner att det blir representerade. På det sättet kan vi vara säkra på att alla de kunder som besöker vår plattform kan hitta någonting som faller dem i smaken.

Här hittar du en hel uppsjö av kläder, accessoarer och skor från märken från alla världens hörn. Det gör att du kan vara säker på att du alltid hittar någonting som du blir nöjd med när du shoppar loss här hos oss på Miinto. Samtidigt når du vår plattform från alla dina enheter och det gör att du som kund kan shoppar loss när det passar dig, här hos oss på Miinto. Du kan helt enkelt surfa in på våran sida från din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Eftersom att vi har öppet dygnet runt behöver du aldrig tänka på öppettider eller parkeringsbiljetter.


Vi värnar om Miljön


Vi på Miinto tycker det är viktigt att värna om miljön och att dra vårt strå till stacken när det kommer till att begränsa den påverkan på klimatet som vi människor är en del av. När du shoppar loss här hos oss på Miinto bidrar det till att minska överproduktionen som finns inom klädindustrin och som är boven i dramat.

Eftersom du alltid handlar kläder, accessoarer, eller skor som redan finns i fysiska butiker när du shoppar loss här hos oss på Miinto, bidrar du inte till att producenterna behöver producera extra upplagor av varje plagg som sedan ska ligga på lager. Du som konsument shoppar helt enkelt endast kläder och plagg som redan finns i fysiska butiker när du handlar hos oss.

Ta bort alla filter

Love Lolita

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.