FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Sail Racing (13)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

13 produkter funna

Sail Racing

Sail Racing kläder är mest kända för sina snygga seglarstil och friluftsanda. Kläderna går i snyggt seglarstuk, och färgerna rött, vitt och blått ser man mycket utav.

Sail Racing är ett svenskt varumärke som registrerades år 1977 av en grupp vänner som levde för segling och äventyren som följde där med. De har sedan dess sett till att skapa snygga och kvalitets höga produkter som passar utmärkt för friluftsliv.

För att skapa produkter som tål mycket krävande förhållanden har Sail Racings designer skapat ett samarbete med några utav världens bästa seglare. På så sett provas produkterna i de förhållanden de ska användas, och kan utvecklas för att bli de bästa på marknaden. Gore-tex och Windstopper är några av materialen Sail Racing använder sig av för att klara av hårda förhållanden.

Sail Racing är kända för att ha skapat den snygga flytvästen. Flytvästen ser ut som en vanlig dunväst men är utarbetat för att passa vid alla sorters aktiviteter.
 
Det första landet Sail Racing började exportera kläder till var Norge, år 2004. Därefter har de snabbt etablerat och säljs nu i bland annat Italien, Holland och Japan.

Varumärket har officiellt sponserat såsom Volvo Ocean Race, Americas cup och Nokia Oops Cup, och har på så sett visat upp sina snygga, väl utvecklade produkter världen över. År 2010 blev Sail Racing dessutom officiella sponsorer till World Match Racing Tour och Bull Extreme Sailing Team.
 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken