Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Sail Racing

Sail Racing kläder är mest kända för sin snygga seglarstil och friluftsanda. Kläderna går i snyggt seglarstuk, och färgerna rött, vitt och blått ser man mycket utav.

Sail Racing är ett svenskt varumärke som registrerades år 1977 av en grupp vänner som levde för segling och äventyren som följde där med. De har sedan dess sett till att skapa snygga och kvalitets höga produkter som passar utmärkt för friluftsliv.

För att skapa produkter som tål mycket krävande förhållanden har Sail Racings designer skapat ett samarbete med några utav världens bästa seglare. På så sett provas produkterna i de förhållanden de ska användas, och kan utvecklas för att bli de bästa på marknaden. Gore-tex och Windstopper är några av materialen Sail Racing använder sig av för att klara av hårda förhållanden.

Sail Racing är kända för att ha skapat den snygga flytvästen. Flytvästen ser ut som en vanlig dunväst men är utarbetat för att passa vid alla sorters aktiviteter.

Det första landet Sail Racing började exportera kläder till var Norge, år 2004. Därefter har de snabbt etablerat och säljs nu i bland annat Italien, Holland och Japan.

Varumärket har officiellt sponsrat bland annat Volvo Ocean Race, Americas cup och Nokia Oops Cup, och har på så sett visat upp sina snygga, väl utvecklade produkter världen över. År 2010 blev Sail Racing dessutom officiella sponsorer till World Match Racing Tour och Bull Extreme Sailing Team.

Här på Miinto kan du shoppa Sail racing kläder när du vill. Vi har nämligen ett stort sortiment och det kan du nå från alla dina enheter. Du kan använda din mobiltelefon om du sitter på bussen på väg hem från skolan och vill shoppa lite. Kanske vill du ta dig lite välbehövd egentid och luta dig tillbaka i soffan?

Då är det lika enkelt att ta fram din surfplatta och shoppa hos oss. De enda du behöver göra är att scrolla ner på sidan, eftersom vi har samla alla kläder från Sail racing här. Det gör att du slipper hålla på och söka och klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor. Praktiskt och enkelt, tycker vi.

Vill du titta runt lite så kan du, som tidigare nämnt, bara scrolla ner på sidan. Du blir presenterad för alla kläder från märket Sail racing. Sortera kläderna efter pris, färg eller liknande om du vill göra det enklare för dig själv. Har tänkt dig att shoppa så effektivt som möjligt och vill spara tid så kan du använda menyn här nedanför.

Med den kan du nämligen ställa in lite olika kriterier såsom specifika storlekar eller färger. Efter att du har gjort dina val kommer alla kläder, som inte passar in på dina kriterier, att skalas bort. Det blir då mycket enklare för dig att hitta det du söker. Oavsett om du är på utkik efter en jacka eller ett par byxor har du goda möjligheter att hitta det du söker här hos oss.

Har garderoben behov av ett lyft så har du kommit rätt på Miinto

Kanske är det dags för en liten uppfräschning på klädfronten? Sail Racing erbjuder en hel del kläder som passar bra till vardags-, jobb- och fritidsaktiviteter. Om man tittar närmare på märket rent designmässigt kan det nämna ett starkt seglartema. Men det betyder naturligtvis inte att man måste segla bara för att bära kläder från Sail Racing.

Med den brandgula solnedgången i fjärran, det vita skummet från vågorna och det djupblå havet kan man enkelt föreställa sig var inspirationen bakom märkets design och visuella identitet kommer ifrån. Alla kläder är dessutom utarbetade i samarbete med professionella seglare.

Det gör att du som kund inte bara får en snygg stil, utan även kvalitetsprodukter i toppklass, vilka gör att du kan spara pengar i din plånbok och inte minst planeten. Det är nämligen så att om du väljer att handla kläder i högre kvalitet kommer du kunna använda klädesplaggen så mycket längre. Det betyder i sin tur att du inte behöver spendera pengar på kläder så ofta, något som är mycket bra för miljön.

Ditt val spelar roll för klimatet

Just miljö- och klimat-tänk är något som allt fler klädmärken fokuserar på och om du vill veta mer om vilket tillverkningsmaterial som har använts i produktionen av en specifik produkt kan du enkelt klicka på den tillhörande bilden. Du får även lite annan information när du klickar på produkter i fråga.

Det är bland annat vilka storlekar som finns tillgängliga och inte minst vilka färger du kan välja mellan. Det gör att shoppingen blir enkel och rolig för dig. Att du sedan kan shoppa när det passar dig, utan att behöva ta hänsyn till öppettider är skönt och effektivt. Du behöver inte heller oroa dig för att hitta parkering, du behöver ingen bil när du shoppar hos oss.

filter

105 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2