EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Sail Racing (31)

Sail Racing kläder är mest kända för sina snygga seglarstil och friluftsanda. Kläderna går i snyggt seglarstuk, och färgerna rött, vitt och blått ser man mycket utav.

Sail Racing är ett svenskt varumärke som registrerades år 1977 av en grupp vänner som levde för segling och äventyren som följde där med. De har sedan dess sett till att skapa snygga och kvalitets höga produkter som passar utmärkt för friluftsliv.

För att skapa produkter som tål mycket krävande förhållanden har Sail Racings designer skapat ett samarbete med några utav världens bästa seglare. På så sett provas produkterna i de förhållanden de ska användas, och kan utvecklas för att bli de bästa på marknaden. Gore-tex och Windstopper är några av materialen Sail Racing använder sig av för att klara av hårda förhållanden.

Sail Racing är kända för att ha skapat den snygga flytvästen. Flytvästen ser ut som en vanlig dunväst men är utarbetat för att passa vid alla sorters aktiviteter.
 
Det första landet Sail Racing började exportera kläder till var Norge, år 2004. Därefter har de snabbt etablerat och säljs nu i bland annat Italien, Holland och Japan.

Varumärket har officiellt sponserat såsom Volvo Ocean Race, Americas cup och Nokia Oops Cup, och har på så sett visat upp sina snygga, väl utvecklade produkter världen över. År 2010 blev Sail Racing dessutom officiella sponsorer till World Match Racing Tour och Bull Extreme Sailing Team.
 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

31 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken