Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Seven/East (15)

Efter att själv tycka att marginalerna från många leverantörer inte är de bästa för att en butik ska kunna gå bra med alla höga kostnader som ingår, bestämde sig Lena Westerdahl för att skapa sig ett eget varumärke.
Lena har själv drivit butiken Nicco som ligger i Halmstad i över 30 år.
Den goda tanken bakom märket är att dom som köper in SEVEN/EAST till sina butik ska få bra marginaler, lång betalningstid, kassarabatter, inga problem vid reklamationer och snabba leveranser så produkterna når ut till kunderna snabbt.
Detta är vad varumärket arbetar för att leva upp till för att lönsamheten kan öka i många butiker.
Vad är det varumärket erbjuder då? Jo SEVEN/EAST erbjuder accessoarer till både kvinnor och män, allt i en härlig design med häftiga detaljer och fina färger.
Varumärket har i princip allt man behöver inom accessoarer kategorin, allt från flugor, slipsar, näsdukar och sjalar till smycken och manschettknappar.
Alla produkter tillverkas i Kina där de gör flugorna, näsdukarna och slipsarna i siden och alla smycken är nickelfria så att alla kan använda dessa.
Det finns många smycken med lekfull design där det till exempel sitter ett djur eller en dödskalle på ringen, dessa smycken är perfekta att liva upp en outfit med.
Är man ute efter något mer stilrent finns detta också, otroligt vackra halsband med fina detaljer passar perfekt till festligare tillfällen eller när man vill känna sig extra fin till vardags.
Smyckena finns i många olika modeller, färger och stilar så möjligheten att många hittar något de tycker om är stor.
Slipsar, flugor och näsdukar erbjuds i härliga mönster och färger som även dom livar upp och har en lekfull men samtidigt stilren utstrålning.
SEVEN/EAST håller relativt låga priser så man kan unna sig flera accessoarer från detta fina märke, och då möjligen skapa en egen härlig stil.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

15 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken