FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Snoot (7)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

7 produkter funna

Snoot

Varumärket Snoot grundade av en av Peak Performance grundare – Peter Blom. Med Snoot ville han kombinera sport-konfektions-branschens hårda krav när det kom till hållbarhet och funktionalitet samtidigt som man väger in känslan för material och design som finns i modevärlden. Därför fokuserar varumärket på just leisureplagg – ett plagg som har en hög hållbarhet och funktionalitet samtidigt som det både är snyggt och sitter bekvämt och bra.

Dagens team bakom varumärket utgörs av personer med mycket erfarenhet av och hög kunskap om branschen, mode och textiler. Bland annat har man designer, sömmerskor, inköpare, mönsterkonstruktörer och många fler. En del av dem har mycket erfarenhet från och kunskap om sport medan andra kan mer om varumärkets andra pelare, mode. Tillsammans skapar de plagg som de själva känner sig stolta över och som de hoppas kunderna ska känna sig stolta att klä sig i.

Snoot vill gärna arbeta mot det massproduktion som finns idag och gör därför istället lite färre plagg men som då istället blir bättre gjorda. Därför hoppas man på att det ska kännas som att man investerar i sig själv och sin garderob när man handlar ett klädesplagg från Snoot.

Om du tar dig en titt bland varumärkets kollektiner så finner du framför allt jackor i olika modeller, färger och material. Genom att hela tiden hålla sig uppdaterad kring den senaste tekniken utvecklas hela tiden varumärkets design och produktion. 

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken