Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

WeSC

WeSC står för We are the Superlative Conspiracy och är ett svenskt streetfashionmärke som kommit att bli ett av våra mest framgångsrika klädesmärken, både inrikes och utrikes. Märket grundades år 2000 i Stockholm av den före detta elitskateboardaren Greger Hagelin och har sedan dess utväcklats oerhört starkt på både street- och modemarknaden. För det är just vad som gör dem unika – deras skickliga förmåga att mixa och matcha street med mode. De har banat väg för modet att smyga in på streetwearmarknaden samtidigt som den renodlade modemarknaden blivit mer och mer influerade av streetwear. På så sätt har en ny kategori växt fram på marknaden – streetfashion – och denna var WeSC först att utforska.


Märket fick en kickstart i början på millenniumet genom att sponsra många svenska artister med sina kläder, däribland Millencollin, Timbuktu och Looptroop Rockers. Idag har sponsringslistan växt sig lång och mäktig, med många medlemmar som mer än gärna bär WeSCs kläder. Dessa musiker, skejtare, skådespelare och artister är starka individer med stark passion för både deras sysselsättning och för mode. De kallas för WeActivists och fungerar som informella ambassadörer som helt enkelt bär WeSCs kläder med nöje och stolthet. Bland dessa WeActivists hittar vi bland annat Axwell, Jason Lee, Peter Stormare, Lady Tiagra, Petter och Pase Rock för att nämna några få.


På senare år har WeSC inte bara fått stor uppmärksamhet för sin kläder, utan även för sina serier av designade hörlurar. Hörlurarna är tillverkade av Sennheiser-delar och har blivit otroligt populära för sin snygga design men även höga kvalitet. Genom sina snygga, moderiktiga och högkvalititativa produkter har WeSC lyckats nå ut till en ganska så svårflörtad publik – nämligen ”intellektuella slackers”. Förmodligen beror detta på varumärkets trovärdighet och ärlighet – och självklart deras förbaskat skarpa sinne för streetfashion.


WeSC vänder sig lika mycket till tjejer som till killar och har under kort tid blivit ett av de mest framgångsrika varumärkena inom segmentet streetfashion. Idag säljs märket i 24 olika länder med 28 egna butiker i bland annat New York, Tokyo, Berlin och London. WeSC kommer att ständigt fortsätta att expandera och växa på såväl existerande som nya marknader. Deras mål är klart och utstakat – de ska bli världens främsta varumärke inom streetfashion.
…och för den som var osäker uttalas namnet ”We S C”!

filter

6 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1