Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Jackor & rockar från Sail Racing

Vid horisonten uppstår nya världar, i alla fall om man frågar en seglare. Att få se solens strålar glittra i havet, känna det uppfriskande saltvattnet skvätta och inte minst tävlingsandan, är något som tävlingsseglare upplever dagligen. Segling är en stor sport i Sverige och har varit det i många år. Om du älskar segling känner du förmodligen redan till Sail Racings jackor. Det är nämligen ett av många olika seglarmärken, men ett av de främsta i branschen. Sail Racing jackor kommer från Sverige och den exklusiva minimalismens rena linjer lyser igenom varje kollektion. 

Svensk kvalité som håller i ur och skur

Sail racing startades i slutet på 70-talet. Seglar sporten hade tagit fart, men det saknades riktigt bra seglarkläder, tyckte ett par vänner. Som satt och diskuterade ämnet en kväll, pratstunden slutade med en idé som senare blev till Sail Racing. Det är inte bara seglare som har fått upp ögonen för klädernas utmärkta kvalité och hållbarhet, även många andra utanför sportvärlden har blivit tilltalade av inte bara kvaliteten, utan också av designen. 

Allt eftersom efterfrågan på Sail Racing har ökat har modeföretaget börjat exportera seglarkläderna till andra länder. Först ut var Norge 2004 och sedan har det bara rullat på. Numer kan man hitta Sail Racing jackor i Holland, Italien och Japan. Ambitionen om att skapa kläder som både tål vatten och vind tilltalar konsumenterna och efterfrågan fortsätter att växa. Sail Racing har blivit sponsrade vid stora seglartävlingar världen över såsom Volvo Open och Americas Cup. 

Vi har ett stort sortiment och du kan enkelt scrolla ner på sidan för att se alla våra jackor från Sail Racing. Det ska både vara roligt och enkelt att shoppa, på grund av detta har vi en meny som du kan använda för att förfina sökresultatet.

Du kan välja pris, färg eller storlek för att minska resultaten och sedan kan du klicka dig in på varje plagg för att läsa mer om storlek, tillverkningsmaterial och vilka färger som är tillgängliga. På det viset blir det enkelt att hitta precis det du söker. Men om du å andra sidan lutar mer åt inspirationshållet så behöver du inte välja något i menyn. Då får du istället upp alla kläder blandat. 

Shoppa Sail Racing jacka i lugn och ro här hos oss på Miinto

Det är ett perfekt sätt att bli inspirerad med kläder och färger som du annars inte brukar titta på. Samtidigt kan du få nya idéer till coola outfits. Genom att kombinera olika material, stilar och färger kan du skapa ett unikt uttryck. Varför inte prova på en mer sportig jacka till kostymbyxorna för en mer avslappnad och urban look. 

Genom att ta ett plagg och lägga till lite olika detaljer kan man skapa olika uttryck. En svart Sail Racing jacka kan enkelt göras mer färgglad med en halsduk och mössa i en härlig färg eller med ett par snygga färgglada byxor till. 

Om du har svårt att bestämma dig för om du ska ta en längre eller kortare jacka kan du tänka på att en längre Sail Racing jacka ofta håller dig varmast om du ska vara utomhus i långa perioder. Om du å andra sidan är en mycket aktiv person kan det vara bättre med en kortare jacka eftersom de ofta är lättare att röra sig i. När du väl är här och shoppa lite kan vi passa på att tipsa om att vi har otroligt många andra märken att kolla in förutom Sail Racing. Om du vill kolla på sneakers finns det alltså en uppsjö av andra märken att titta på också. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

15 resultat

  • 1
  • 1