SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70% | Fri frakt vid köp över 499,-

SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Bagheera (6)

Bagheera är ett varumärke som har sina rötter i Avesta där det grundades år 1981. Sedan dess har varumärket designat och producerat kläder och skor som är funktionella och som gör det enkelt för användaren att prestera på topp när han eller hon utför någon sport eller aktivitet. Idag är Bagheera ett av få sportvarumärken som erbjuder sina kunder både kläder och skor.

Från att ha designat overaller har varumärket utökat sitt sortiment och tack vare det ökade intresset för motion, träning och hälsa har Bagheera kunnat expandera då marknaden för funktionella kläder har blivit mycket större och bredare. Samtliga produkter är i material som är bekväma och sköna att bära samt anpassade efter just träning. Bagheera har sedan sitt grundade utvecklat sina produkter och idag är de mer avancerade, t.ex. tar de hänsyn till kroppens olika svettzoner och de har vindskydd, och är väl anpassade efter rörlighet och andning.

Idag är varumärket efter sina många år av utveckling och erfarenhet ett förstahandsval för många som är intresserade av och utövar olika sporter, t.ex. skidåkare, löpare och även barnfamiljer. Bagheera har skor och kläder för allt från elitidrottare till just barnfamiljer som lever ett aktivt liv och tycker om att vara mycket utomhus.

Varumärket arbetar även för att kunna förbättra vår miljö, både för oss människor och för naturen. Detta gör det bl.a. genom att låta sina produkter tillverkas på ett väl kontrollerat sätt och således innehåller inte varumärkets samtliga produkter ämnen som bl.a. kan vara skadliga för människan. Varumärket märker dessa produkter med ÖKO TEX.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

6 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 30 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken