Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

French Connection

Det populära varumärket French Connection grundades år 1972 av Stephen Marks. Sedan dess har varumärket inriktat sig på att skapa väl designade och trendiga kläder som lockar en bred målgrupp.

Idag är French Connection ett varumärke som hela tiden ligger i framkant vad gäller mode och de senaste trenderna. French Connection tror på snygg och trendig design till en rimligt och bra pris.

Den unika designen och känslan för stil har gjort att varumärket har blivit mycket populärt under åren sedan det grundades och har expanderat och växt kraftigt. Idag har kollektionerna utökats och French Connection designar och producerar numer även accessoarer av olika slag – t.ex. klockor, skor, solglasögon och mycket mer. Även toalettartiklar går att finna bland dess sortiment.

Varumärket drivs av innovation och förändring och dess styrka är att balansera nya spännande idéer med en mer grundläggande och stark bas av kvalitet. Ända sedan år 1972 då den första kollektionen lanserades har varumärket stått för en och samma sak – ledande och trendiga designprodukter med en unik och innovativ stil.
 

filter

23 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1