GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

French Connection (12)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

12 produkter funna

French Connection

Det populära varumärket French Connection grundades år 1972 av Stephen Marks. Sedan dess har varumärket inriktat sig på att skapa väl designade och trendiga kläder som lockar en bred målgrupp.

Idag är French Connection ett varumärke som hela tiden ligger i framkant vad gäller mode och de senaste trenderna. French Connection tror på snygg och trendig design till en rimligt och bra pris.

Den unika designen och känslan för stil har gjort att varumärket har blivit mycket populärt under åren sedan det grundades och har expanderat och växt kraftigt. Idag har kollektionerna utökats och French Connection designar och producerar numer även accessoarer av olika slag – t.ex. klockor, skor, solglasögon och mycket mer. Även toalettartiklar går att finna bland dess sortiment.

Varumärket drivs av innovation och förändring och dess styrka är att balansera nya spännande idéer med en mer grundläggande och stark bas av kvalitet. Ända sedan år 1972 då den första kollektionen lanserades har varumärket stått för en och samma sak – ledande och trendiga designprodukter med en unik och innovativ stil.
 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken