Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Green Cotton (0)

Varumärket Green Cotton lanserade för ett antal år sedan en kollektion som de valde att döpa till Freds World. Denna kollektion består av produkter tillverkade i certifierad organisk bomull och produkterna tillverkas på ett miljövänligt sätt. Dessa produkter som utgör Freds World är moderiktiga och härliga kläder för barn.

Freds World står för en värld fylld av roligheter, härliga färger samt framtidsaspekter då Green Cotton, vars märke finns på kläderna, arbetar för att vi ska få en bättre miljö och för att värna om den tid som komma skall. Green Cotton, eller närmare bestämt Freds World by Green Cotton, grundades år 1983 av Leif Norgaard och varumärket har sedan dess arbetat med textiler som är vänliga mot miljön. Det varumärke som ligger bakom Freds World by Green Cotton och som var med och grundade det är Novotex. Novotex har under årens lopp vunnit ett flertal priser för dess prestation samt för just dess hänsyn mot miljön.

Freds World by Green Cotton designar och tillverkar kläder för barn som är trendiga men fortfarande är hållbara och tål en hel del slitningar. Det faktum att dessa klädesplagg både är anpassade för barns lek och rörelser samt är bra för naturen, miljön och är fria från skadliga kemikalier gör dem ännu mer värdefulla för både föräldrar och barn.

Varumärkets design har en hel del skandinaviska influenser. Några nyckelord som varumärket använder sig av och låter det stå för är bl.a. säkerhet, aktivitet, kunskap, förståelse för människans relation till miljön, fantasi, möjligheter, frihet och rättigheter. 

Filter Radera alla

KÖN

Hittade inga resultat

Kategorier

Hittade inga resultat

UNDERKATEGORI

Hittade inga resultat

Storlekar

Hittade inga resultat

Färger

Hittade inga resultat

0 produkter funna
filter

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken