FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Green Cotton (57)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

57 produkter funna

Green Cotton

Varumärket Green Cotton lanserade för ett antal år sedan en kollektion som de valde att döpa till Freds World. Denna kollektion består av produkter tillverkade i certifierad organisk bomull och produkterna tillverkas på ett miljövänligt sätt. Dessa produkter som utgör Freds World är moderiktiga och härliga kläder för barn.

Freds World står för en värld fylld av roligheter, härliga färger samt framtidsaspekter då Green Cotton, vars märke finns på kläderna, arbetar för att vi ska få en bättre miljö och för att värna om den tid som komma skall. Green Cotton, eller närmare bestämt Freds World by Green Cotton, grundades år 1983 av Leif Norgaard och varumärket har sedan dess arbetat med textiler som är vänliga mot miljön. Det varumärke som ligger bakom Freds World by Green Cotton och som var med och grundade det är Novotex. Novotex har under årens lopp vunnit ett flertal priser för dess prestation samt för just dess hänsyn mot miljön.

Freds World by Green Cotton designar och tillverkar kläder för barn som är trendiga men fortfarande är hållbara och tål en hel del slitningar. Det faktum att dessa klädesplagg både är anpassade för barns lek och rörelser samt är bra för naturen, miljön och är fria från skadliga kemikalier gör dem ännu mer värdefulla för både föräldrar och barn.

Varumärkets design har en hel del skandinaviska influenser. Några nyckelord som varumärket använder sig av och låter det stå för är bl.a. säkerhet, aktivitet, kunskap, förståelse för människans relation till miljön, fantasi, möjligheter, frihet och rättigheter. 

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken