GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Suzanne Nilsson (17)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

17 produkter funna

Suzanne Nilsson

Det svenska varumärket Suzanne Nilsson har fått sitt namn efter dess ena grundare – Suzanne Nilsson. Suzanne Nilsson grundade tillsammans med sin man Johan varumärket Suzanne Nilsson. De både hade vid detta laget erfarenhet som skulle komma till användning. Suzanne hade bott i Paris och jobbat som modell vilket gett henne en inblick i modevärlden. Johans familj hade under många år drivit textilföretag. Fram till 2008 jobbade de båda mycket med att designa åt andra varumärken men under detta år bestämde de sig för att satsa på något eget. Idag har de varumärket Suzanne Nilsson tillsammans och driver även nätbutiken provrummet.se.

Redan i unga år tyckte Suzanne om att designa och skapa sina egna klädesplagg och produkter och för sina allra första pengar som hon själv hade tjänat ihop köpte hon sin allra första symaskin. Varumärket Suzanne Nilsson designar klädesplagg för kvinnor och lägger mycket fokus på att ta fram kläder som smickrar kvinnokroppen, oavsett form och ålder. Varumärket strävar efter att designa klädesplagg som sitter bra på de allra flesta och producerar dem så att de ska kunna gå att bära på flera olika sätt. Man hoppas att man med varumärkets plagg ska kunna framhäva just de delar man är extra stolt över och på så sätt även öka sitt självförtroende då man får känna sig fin.

Suzanne Nilsson är varumärket för dig som vill synas och som vågar sticka ut och framhäva sin egen stil. Kläderna är spännande med en klassisk och samtidigt tidlös design. Om man tar sig en titt bland kollektionerna kan man även se de influenser som finns från modestaden Paris, influenser från det Suzanne tog med sig hem från Paris. 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken