FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Triwa (21)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Hittade inga resultat

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

21 produkter funna

Triwa

Triwa klockor följer mottot ”Adding colour”. Triwa står för Transforming the Industri of Watches och och säljer klockor, solglasögon & accessoarer. Triwa grundades av Tobias Eriksson, Ludvig Scheja, Harald Wachtmeister och Didrik Wachtmeister år 2007 och är ett svenskt varumärke som har sin grund i Stockholm.

Klockorna är färgstarka och i härliga material och passar bra både för dig med egen stil och för dig som vill sätta en extra touch på din outfit. Tanken med klockorna är att de ska reflektera din personlighet och stil. Personerna bakom varumärket är opretentiösa och lekfulla. Varumärket har en självsäker integritet, kompletterar och ligger hela tiden steget före i modevärlden. Klockorna är inspirerade av Rolex och har även inlett ett begränsat samarbete med tatuerarstudion Salong Betong. Varumärket har även precis tagit fram sitt första helautomatiska ur, detta i samarbete med Herr Judit.

Varumärket har även fått en del utmärkelser genom åren; år 2009 blev det utsett till årets klockmärke av tidningen Café, år 2010 fick det trendpriset på Trendgalan och år 2011 fick Triwa Guldknappen Läsarnas pris. Guldknappen hålls av Damernas Värld.

Triwa har sedan starten år 2007 med hjälp av sin utstickande design och med bra marknadsföring expanderat kraftigt och har även slagit stort i Hollywood. Klockorna kan ses på kändisar som bl.a. Kary Perry, Rihanna, Jay-Z och Paris Hilton och de bärs även av kungligheter som bl.a. prinsessan Madeleine.

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken