Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Wolverine (6)

Varumärket Wolverine grundades redan år 1883 och har sedan dess haft trogna kunder som förlitar sig på varumärkets produkter för bekvämlighet och hållbarhet. Idag har Wolverine ett mer utvecklat sortiment i jämförelse men året då varumärket grundades. Idag erbjuder varumärket sina kunder kollektioner som inkluderar skor, boots, kläder och utstyrsel.

Varumärket grundades i staden Rockford, Michigan, där det tillverkade sina första boots som användes av invånarna vid bygge av järnvägar, resning av skyskrapor och vid utbyggning av landsvägar runtom i hela landet. En historisk milstolpe för varumärket var när det år 1914 introducerade sin första kollektion med skor. Kollektionen hade namnet 1000 Mile Boot och satte standarden för dugliga skor.

År 1991 lanserade Wolverine den första av många kollektioner som var modern och bekväm, kollektionen hade namnet Wolverine DuraSchocks och hade en revolutionär bekväm teknik som bland annat innefattade bekväma hoppressningar vid häl och främre delen av foten. Dessa sulor dämpade stötar och behöll energin i foten.

Idag är varumärket ledande på marknaden, bland annat till följd av dess innovativa tänk vad gäller bekväma tekniker och deras engagemang. Varumärket har byggt upp produkter tillverkade med bra teknik samt med en modern och bekväm design. Bland sortimentet finner du ett flertal olika kollektioner och vid produktion av samtliga har mycket engagemang och noggrannhet lagts ned. Det är inte bara varumärkets kollektioner med skor som har en bra teknik, hög funktionalitet och är bekväma att bära utan även resterande produkter i varumärkets sortiment håller samma standard. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

6 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken