Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Abro

Abro är ett Tyskt familj företag som under åren har gått igenom en stor utveckling.
Varumärket grundades på 1930-talet då de tillverkade skärp i en liten butik i Rodgau, snart började de komplettera sitt sortiment med kvalitets säkra väskor av läder.
Senare under 1950-talet tog den andra generationen över företaget och har under sin tid fått varumärket att växa enormt och bidragit till en stor tillväxt.
1995 tog den tredje generationen, Stefan och Achim Bruder, över ledningen av Abro och har sedan dess lagt mycket vikt på att följa de senaste mode trenderna.
Idag har varumärkets utbud utvecklats och de erbjuder bälten, skor och handväskor av god kvalitet och med en känsla för de senaste trenderna och modet.
De exklusiva produkterna har en snygg design med många vacker detaljer som gör väskorna, skorna och bältena unika.
Väskorna finna i många olika storlekar och modeller för att man ska kunna hitta något för varje tillfälle. Oavsett om du är ute efter en väska att ha till vardags eller till festligare tillfällen är sannolikheten stor att du kommer hitta en som faller dig i smaken hos Abro.
Det finns allt från stilrena väskor som passar till allt, till väskor i häftiga färger och med lekfulla mönster som livar upp vilka kläder som helst och blir en riktigt prick över i't.
Bältena passar perfekt till det mesta och det svåra är bara att bestämma sig för ett.
För den otroligt goda kvalitén och sköna designen erbjuds Abro's produkter till passande priser och du kan alltid vara säker på att du bär det senaste inom trender samtidigt som varan här en design som passar i många tider.

filter

4 resultat

  • 1
  • 1