Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ADER ERROR

Ader Error är inte bara ett modevarumärke, utan en konstnärlig kollektiv som hyllar det konstiga och det underbara. Märket har sitt hem i Sydkorea, men dess inflytande sträcker sig över gränserna och når modemedvetna individer över hela världen. Ader Error betonar vikten av självuttryck genom att blanda olika stilar och skapa en unik estetik som är lika oegentlig som den är sofistikerad.

Från Sydkorea till resten av världen


Grunda år 2014 av en grupp konstnärer, har Ader Error blivit populärt för sitt nyskapande sätt att se på mode. Märket skapar verk som speglar samtiden men också ifrågasätter den. Genom att kasta om smaker, stilar och könsnormer skapar Ader Error en plattform som bjuder in till kreativitet och konstnärlig frihet.

Utforska Ader Errors värld


Ader Error tar med dig på en äventyrlig resa där normer utmanas och förväntningar spetsas. Märkets kläder kombinerar klassiska plagg med okonventionella detaljer och arbetar med koncept som "the odd the better", där de okonventionella och det udda får ta plats framför det traditionella.

Ader Errors signum


Märket kännetecknas av sina ovanliga och lekfulla detaljer, som t.ex. omvända sömnader, okonventionella proportioner och ibland till och med kläder designade för att bäras bak och fram. Plaggen har grova sömmar, stora fickor och ofta iögonfallande logotyper från märkarna, sina egna bidrag till modescenen.

Mode och konst


Ader Error utmärker sig genom att kombinera mode och konst i sina verk. Skapelserna är inspirerade av vardagliga kulturella erfarenheter och naturliga fenomen. Genom att bryta ner traditionella modegränser och smakregler har Ader Error blivit pionjärer inom den samtida estetiken.

Köp Ader Error på Miinto


Utforska Ader Errors ovanliga men spännande värld på Miinto. Vi har ett brett utbud av Ader Error-kläder, både för kvinnor och män. Grovmönstrade stickade tröjor, oförglömliga T-shirts och överdimensionerade yllekappor är bara några av de plagg du kan hitta. Låt din personliga stil stråla när du klär dig i Ader Error! Modebranschen går aldrig i pension, och Ader Error är bevis på det. Med sitt unika sätt att se på mode och design bjuder märket på en resa som ingen annan. Så om du har ett hjärta för konstnärligt mode och inte är rädd för att sticka ut, är Ader Error märket för dig. Prova något nytt och upptäck en värld av mode under märket på Miinto. Utefter vägen kommer du säkert att hitta något som uttrycker just din unika stil och personlighet.

Ta bort alla filter

Ader Error

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.