Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

Adidas by Stella McCartney är en revolutionerande kollektion av high-performance sportkläder med en skarp designriktning. Denna unika samverkan startades av det världskända sportmärket Adidas och den brittiska modeskaparen Stella McCartney. Sammanslagningen av dessa två kraftfulla varumärken skapar en perfekt blandning av teknisk expertis och distinkt kvinnlighet, där varje bit av designen är gjord för att tilltala stilmedvetna och motionälskande kvinnor.

Modets och sportens samverkan


Adidas och Stella McCartneys partnerskap är djupt rotad i både design och idrott. Adidas, känt över hela världen för sin innovativa sportutrustning, kombinerat med Stella McCartneys feminina och modemedvetna estetik att skapa ett sortiment som omsorgsfullt balanserar funktion och stil. Resultatet är en kollektion av sportkläder som passar både på och utanför idrottsbanan.

Upptäck Adidas by Stella McCartney


Kollektionen innehåller ett brett sortiment av kläder för en mängd olika sporter, inklusive löpning, gym, cykling, yoga och mer. Varje bit är gjord för att erbjuda optimal prestanda utan att kompromissa med stil. Från tekniska löpartights till stilrena sport-BH:ar och ytterplagg, alla har distinkta designelement som sticker ut från vanliga sportkläder.

Unika kännetecken hos varumärket


Adidas by Stella McCartney är känt för dess enastående detaljer, eleganta silhuetter och fräscha färgpaletter. Varje bit är gjord för att förbättra kvinnornas prestanda genom att inkludera tekniska material, omtänksamma detaljer som andningsbara paneler och ergonomisk passform som ger fri rörlighet.

Uttryck din stil med sportmodet


En komplett gymnastikgarderob bör inkludera funktionella och moderiktiga kläder för att du ska kunna prestera ditt bästa och känna dig snygg samtidigt. Adidas by Stella McCartney handlar om att uttrycka sin egen stil, även under tunga träningspass.

Köp Adidas by Stella McCartney på Miinto


Adidas by Stella McCartney-kollektionen är nu tillgänglig på Miinto. Utforska vårt urval av dessa unika sportkläder och beställ dina favoriter bekvämt hemifrån. Vi erbjuder snabb leverans och enkel retur, för att du ska kunna njuta av din shoppingupplevelse fullt ut. Adidas by Stella McCartney gifter sig perfekt med sport och mode och erbjuder högpresterande atletkläder men med en feminin touch som gör märket oöverträffat. Oavsett din träning och stil, kommer Adidas by Stella McCartney att höja ditt spel till nästa nivå.

Ta bort alla filter

Adidas by Stella McCartney

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.