Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ALESSANDRO ENRIQUEZ

Vi presenterar Alessandro Enriquez, en extra extraordinär modemarke som ser världen genom ett mycket färgrikt och spelglatt ljus. Deras produkter speglar detta hjärtslag och låter bärarna utstråla samma tillfredsställande och moralistiska känsla. Eduardo Potempa, en entusiastisk fashionista, grundade modehuset i Italien och idag kan det stolt räkna sig som del av den globala modescenen.

Fördjupning i historia


Historien om Alessandro Enriquez speglar en resa av passion, kreativitet och intensivt hantverk. Grundad av en älskare av exklusivt mode, har Alessandro Enriquez vuxit från ett litet hantverkshus till ett modemärke med global erkännande. Målet från start har alltid varit att skapa unika, sofistikerade kläder och tillbehör som representerar italiensk kultur och mode.

Utforska Alessandro Enriquez


Alessandro Enriquez erbjuder en samling av utmärkta kläder och tillbehör, varav alla är skapade med intensiv hantverksskicklighet och omsorg. Varje enskilt element i deras produkter har noggrant valts ut från de bästa råmaterialen, vilket resulterar i ovärdeliga och oslagbara kläder och accessoarer.

Tilltalade kännetecken


Alessandro Enriquez kännetecknas av sin unika stil, hantverksskicklighet och sofistikation. Varje kollektion är en balans mellan traditionell och modern. De arbetar med hållbara, högkvalitativa textiler, vilket säkerställer långvarig användning. Materialen är smakfullt valda och kombinerade, vilket ger en estetisk elegans och unik framtoning.

En allmän fascination för färger och textur


Alessandro Enriquez har en stark koppling till färger och texturer, vilket klart återspeglas i sina kollektioner. Färger används på djärva och excentriska sätt, allt för att skildra den starka och enastående känsla som står i modehusets kärna.

Köp Alessandro Enriquez på Miinto


På Miinto kan du upptäcka ett brett och varierat urval av produkter från Alessandro Enriquez. Vare sig du söker efter en fashionabel handväska, ett statement halsband eller en elegant klänning, kan du hitta den perfekta produkten hos oss. Alltid säkra betalningar och leveranser, gör inköp hos Miinto till en behaglig upplevelse. Alessandro Enriquez är inte bara en lustfylld och fräck modemarke, utan även en känslomässig upplevelse för dem som förstår och värdesätter högkvalitativt mode. Genom att arbeta med unika texturer, starka färger och intensiv konstnärlighet fortsätter Alessandro Enriquez att influera och förändra modevärlden. Vi är stolta över att inkludera Alessandro Enriquez i Miintos samling av framstående modemärken. Gör dig redo att bli förälskad i Alessandro Enriquez på Miinto.

Ta bort alla filter

Alessandro Enriquez

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.