Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

ALOHAS

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

ALOHAS

Här har du en hel sida full med fräscha nyheter och stilfulla skor från ALOHAS. Behöver du nya skor till den där festen eller ska du på ett viktigt affärsmöte och behöver skor som matchar din professionella outfit? Då har du landat på rätt plats.

Vi på Miinto tycker att shopping ska vara roligt och inte minst enkelt. Vi har därför samlat ihop alla kläder från ALOHAS på en och samma sida. Scrolla ner och klicka hem dina nya favoriter redan idag. Om du är ute efter något specifikt kan du enkelt använda någon av de smarta sökfunktionerna på sidan. Du väljer enkelt en specifik färg eller storlek så blir du endast presenterad för kläder, skor och accessoarer som matchar det du har valt.

Du kan dessutom välja ett undre och ett övre pris så blir det enklare att hålla dig till din budget. Det gör att du kan shoppa loss utan att behöva tänka på din plånbok. När du scrollar runt på sidan kan du klicka på bilderna så får du upp mer information om plagget i fråga. Du kan läsa mer om pris, tillgängliga storlekar och färgval.


Klicka hem nyheter från spanska ALOHAS


ALOHAS är ett spännande och modernt skomärke som grundades i Barcelona. Med sitt unika och trendiga designkoncept har ALOHAS snabbt blivit en favorit bland stilmedvetna personer världen över.

ALOHAS skor är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar både komfort och stil. Från klassiska sandaler till moderna sneakers och eleganta klackskor, erbjuder ALOHAS en bred variation av skor som passar alla tillfällen och stilar. Deras skor är gjorda med detaljer som metallspännen och broderier, vilket ger en extra touch av elegans och unikhet.

Utöver sin fantastiska design och kvalitet, har ALOHAS också ett starkt miljömedvetande. Genom att använda hållbara och återvinningsbara material i sin produktion visar ALOHAS sitt engagemang för en mer hållbar framtid.

Om du letar efter stilrena, högkvalitativa skor som ger en unik touch till din garderob, är ALOHAS det perfekta valet. Beställ dina ALOHAS-skor idag och upplev själv varför detta varumärke är en av de hetaste på marknaden just nu.

ALOHAS har gjort det till sin mission att erbjuda unika och trendiga skor som sticker ut från mängden. Deras design är inspirerad av både det moderna och det klassiska, vilket ger en tidlös elegans som passar alla stilar.


Skapa en cool look


Med ALOHAS skor kan du ta din outfit till nästa nivå och skapa en look som utstrålar självsäkerhet och stilmedvetenhet. Oavsett om du ska på en fest eller bara vill ha något snyggt och bekvämt att ha på dig till vardags, så är ALOHAS det perfekta valet för dig.

Om du har svårt att bestämma dig för vilka skor du ska investera i kan du tänka så här: Består din nuvarande garderob av många plagg i neutrala färger så kan du satsa på ett par skor i en mer framträdande färg. Då får du möjlighet att skapa ett välkommet lyft med färg i din garderob. Har du å andra sidan många färgglada kläder kan det vara en bra idé att satsa på skor i mer neutrala färger eftersom dessa färger kommer att bli enklare att matcha med dina färgglada outfits.

Förutom ALOHAS fantastiska design och kvalitet, så är märket också engagerat i att bidra till en bättre miljö. De använder hållbara och återvinningsbara material i sin produktion för att minska sin miljöpåverkan och ge kunderna en mer hållbar produkt. Med ALOHAS skor kan du alltså känna dig stolt över att stödja en verksamhet som bryr sig om miljön.

ALOHAS har verkligen tagit modevärlden med storm och är ett varumärke som du inte vill missa. Beställ dina ALOHAS-skor idag och upplev själv varför detta spännande varumärke har blivit en favorit i modevärlden.


Miintos historia


Miinto är ett ledande e-handelsföretag som grundades 2009 i Danmark. Företaget har sedan dess expanderat till flera länder runt om i Europa. Till en början fanns Miinto endast i Danmark men öppnade strax därpå i Norge och Holland. Idag finns vi på över 14 olika marknader. Miinto är en plattform som samarbetar med över 2 000 butiker och märken runt om i Europa och erbjuder ett brett sortiment av kläder, skor och accessoarer från ett stort antal varumärken.

Vi fortsätter att expandera och utveckla vår plattform för att ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen av online shopping. Eftersom vi handplockar alla de märken som vi samarbetar med så kan vi garantera att du får ett stort sortiment som vänder sig till alla oavsett vilken klädstil man har.

Vår affärsmodell har revolutionerat sättet vi handlar online genom att erbjuda en personlig och lokal shoppingupplevelse som kombinerar det bästa från både fysiska butiker och online shopping. Genom att samarbeta med oberoende butiker och säljare kan Miinto erbjuda ett brett sortiment av produkter från olika varumärken och ge kunderna en unik och personlig shoppingupplevelse.


Miljöhänsyn på Miinto


Klädindustrin har en effekt på klimatet men det finns saker man kan göra för att minska påverkan på klimatet. En av de faktorer som ofta lyfts fram som negativa är överproduktionen inom modeindustrin.

Vi på Miinto är engagerade i att minska överproduktionen inom klädindustrin genom att erbjuda en mer hållbar lösning. Genom att samarbeta med oberoende butiker och modehus som har en mindre produktionsvolym, kan Miinto minska överproduktionen och ge dig som kund en mer hållbar och miljövänlig produkt.

Vår strävan är att erbjuda något för alla kunder, oavsett budget och stil. På Miinto kan du hitta både högkvalitativa märkesvaror och mer prisvärda alternativ från mindre kända varumärken som fokuserar på handgjorda produkter, ekologi eller unik design.

Med andra ord finns det något för alla. Och om du är ute efter en present kan du enkelt hitta något här som mottagaren verkligen blir glad för. Eftersom du kan nå oss på Miinto dygnet runt kan du shoppa när det passar dig. Det är värdefullt för många kunder i en allt mer stressad vardag. Så ta dig lite egentid när det passar dig och klickar hem nya favoriter till din garderob redan idag.

Ta bort alla filter

ALOHAS

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.