Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

AMBUSH

AMBUSH är ett samtida japanskt smyckes- och klädmärke som gjort sig känt världen över för sin unika design och stil. Inte konstigt att märket fångat uppmärksamheten från modekritiker och stilikoner lika.

Historien bakom AMBUSH


AMBUSH initierades av de två kreativa hjärnorna, Yoon Ahn och Verbal, båda väletablerade i modebranschen. De ville skapa något innovativt och unikt, och började med att designa och skapa smycken. Det som startade som ett sidoprojekt, blev snart ett märke identifierat av dess framträdande stil och kreativa ledarskap.

Utforska AMBUSH


AMBUSH erbjuder en serie kläder och smycken som balanserar mellan lyx och gata. Ända sedan dess skapande, har märket kontinuerligt utmanat traditionella stildomäner och etablerat sina kreationer som verkliga konstverk.

AMBUSH’s Särdrag


Möjligen det mest utmärkande med AMBUSH är märkets förmåga att kontinuerligt leverera banbrytande design. Huvudsakliga influenser för deras designprocess inkluderar popkultur och konst. Denna unika tillvägagångssätt, förenat med innovativ teknik, ansvarar för deras enastående skapelser.

Framgångar och Utmärkelser


AMBUSH har vunnit ett flertal utmärkelser för sina unika kreationer, vilket inkluderar bland annat LVMH-priset för unga modeskapare.

Köp AMBUSH på Miinto


Miinto är stolt över att kunna erbjuda ett brett utbud av AMBUSH produkter. Här hittar du allt från stilrena halsband till moderna klädesartiklar som definitivt kommer lyfta din värdagsgarderob. På Miinto, blir shopping av AMBUSH bara några få klick bort. Att bära AMBUSH visar på en uppskattning av kreativitet och unik design. Det är mycket mer än bara ett klädmärke; det är ett uttalande, en livsstil. Varje del är kreerad för att passa individer som vågar stå ut från mängden. Så varsågod, ta steget och utforska den innovativa världen av AMBUSH smycken och kläder. Både du och din garderob förtjänar denna lyxiga uppdatering.

Ta bort alla filter

AMBUSH

Sida 1 Av 6

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.