Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

AVAVAV

AVAVAV är ett modernt modevarumärke som gör en djärv uttalande i branschen. Med grund i Florens, Italien, strävar detta märke efter att skapa unika och samtida textilier som utmanar konventionen och bryter gränser för stil.

Historik om AVAVAV


AVAVAV etablerades av det dynamiska paret, Beate Karlsson och Tim Hancock. De sökte skapa kläder som pushar gränserna och utmanar status quo. Inspirerade av den rika italienska designtraditionen och den moderna fashion scenen, är AVAVAV kombinationen av deras passion, kreativitet och estetisk känsla.

Upptäck varumärket


Varje bit från AVAVAV främjar mod och individualitet, erbjuder en stil som är frimodig, provokativ och samtidigt sofistikerad. Märkets modekollektion är brett, och erbjuder allt från vardagsklänningar, till extravaganta sko.

AVAVAVs Karaktär


AVAVAV står ut i sin strävan efter innovation och samtida estetik. Märket befäster sin position inom modebranschen genom sin konsekventa angelägenhet att skapa kläder som är spännande, oförglömligt och ofta oförutsägbara. Stilar varierar från enda-sida asymmetriska klänningar, flounce klänningar till avant-garde skor.

AVAVAVs Kreativa Proces


Alla AVAVAVs sorter är skapade med en minutiös öga till detalj. Detaljrikedom och pågående utforskande av textil metoder och tekniker är varumärket patenterat. Genom hela sin kreative process, AVAVAV sätter en högtydlig betoning på kvalitet, design och funktionalitet.

Köpa AVAVAV på Miinto


Du kan utforska och köpa det unika modet från AVAVAV direkt på Miinto. Genom en sömlös online shopping-upplevelser, gör Miinto det enkelt ännu spännande att shoppa AVAVAV modeartiklar. Med bara några klick kan du lägga till din favorit AVAVAV kläder i shoppingvagnen, välja bästa betalningsmöjligheter och få varorna levererade direkt till din dörr. Med AVAVAV får du en inblick i en värld där mode möter konst. Det är ett märke för den äventyrliga, självuttryckande modenföraren, att inte nämna den djupgående beundran den har hos varje person som bär ett stycke AVAVAV. Genom att blanda lyx med avant-garde design positionsförflyttar AVAVAV flödar modegenre. Med ett utbud tillgängligt på Miinto är det dags att ge ditt modeuttryck en uppdaterad ommöblering med en bit AVAVAV.

Ta bort alla filter

AVAVAV

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.