Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BISGAARD

Bisgaard är ett familjeägt företag med rötter i Danmark. Märket är känt för sina tidlösa och hållbara barnskor av högsta kvalitet. De är inspirerade av barns rörlighet, nyfikenhet och lust att undersöka, vilket reflekteras i skornas design och funktionalitet.

Framväxten av Bisgaard


Företaget Bisgaard grundades 2005 av Marianne och Henrik Bisgaard. Driven av passionen för bra material och välgjorda produkter, inriktade de sig från början på barnskor. Ritningen till sin allra första skomodell ritade Marianne Bisgaard själv. Ända sedan dess, har Bisgaard haft en stark position på marknaden och är idag känt för stilsäkra, hållbara och komfortabla skor för barn i alla åldrar.

Välkommen till Bisgaard


Bisgaard är ett märke som tror på att allt börjar med kvalitetsmaterial. Märket använder bara äkta läder, gummi och andra naturliga material för att skapa bekväma skor som tål tidens prövning. Varje design skapas med omsorg och uppmärksamhet på detaljerna, vilket syns i de estetiskt tilltalande, men också kvalitativt hållbara skorna.

Kännetecken för Bisgaard


Bisgaard skor kännetecknas av modern design, premium material och utmärkt hantverk. Varje sko är gjord med omsorg om detaljerna och skapad för att passa perfekt på barnets fot. Märket strävar efter att skapa skor som tål lek och äventyr. Dessutom är alla material de använder av högast möjlig kvalitet, vilket resulterar i hållbara och långvariga produkter.

Kreativa skor för barn


Bisgaard framställer ett brett sortiment av kreativa skor för barn. Kollektionen sträcker sig från vardagliga skor för skolan till mer festliga skodon för speciella tillfällen. Designen varierar från klassiska och stilrena loafers och sandaler till trendiga sneakers och boots. Alla dessa skor delar samma kompromisslösa kvalitet och komfort som bisgaard är känd för.

Köpa Bisgaard produkter på Miinto


På Miinto kan du hitta ett stort urval av Bisgaard-produkter. Det finns något för varje smak och ålder, vare sig du söker efter de första gånghjälpande skorna för din baby eller stilfulla och bekväma skor för ditt lite äldre barn. Allt du behöver göra är att titta igenom kollektionen, välja din favorit och lägga en beställning. Det gör det enkelt att hitta de perfekta skorna för ditt barn, direkt från ditt eget hem. Märket Bisgaard står för kvalitet, komfort och modern design. Det är en utmärkt kombination av komfort och stil som gör varje par skor unikt. Vad barnen än sysslar med, kan du vara säker på att deras fötter får bästa möjliga stöd med ett par skor från Bisgaard.

Ta bort alla filter

bisgaard

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.