Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

BOGLIOLI

Välkommen till en helsida med kläder från Boglioli. Märket Boglioli kommer från Italien, landet som ofta beskrivs som världens mittpunkt när det kommer till kläddesign och mode. Italien har gett oss otaliga kläddesigner och exporterat kläder, skor och accessoarer över hela världen. Det är just i Italien som många klädmärken och klädesplagg faktiskt har uppstått. Det var till exempel i Italien de första förproducerade kläderna i olika mått uppstod, det vill säga storlekar.


Italienskt mode när det är som bäst


Den italienska modescenen är en av de främsta i världen, så i Italien hittar man alla typer av kläder, accessoarer och skor. Vi på Miinto arbetar med ett stort urval av italienska märken och Boglioli är ett av dessa. Det var grundläggaren Mario som startade detta eleganta märke år 1974 i byn Bersciola, som ligger i norra Italien. Och det är just i norra Italien eller snarare Lombardiet, som en av Italiens största regioner heter, där många märken och kläddesigners har börjat sina karriärer.

Många klädmärken har sett dagens ljus för första gången i Lombardiet såväl som många skickliga formgivare. Lombardiet är känt för sina kulliga slätter, sina gröna vyer, höga berg och djupa dalar. Kanske är det den fantastiska naturen i grönskans tecken som får många kreativa själar att uppstå i Lombardiet. Bergens höjder och dalarnas djup kan vara det som har bidragit till en unika designtradition som karaktäriserar området.


Modern design till din garderob


Just Boglioli är ett klädmärke som fokuserar till stor del på herrkläder. Om du vill fräscha upp din garderob med lite nya kläder och framförallt en massa bra nyckelplagg som gör att din garderob inte bara växer med det antal plagg du köper, utan skapar möjligheter att kombinera dina nuvarande kläder på helt nya sätt – då har du kommit till rätt plats. Vi har nämligen fullpackat en sida med en massa härliga nyheter från Boglioli.

Här har du möjlighet att förbereda din garderob inför kommande säsong. Det är alltid bra med lite uppdaterade fräscha nyheter som kan ruska liv i dina nuvarande plagg och inte minst skapa nya kombinationer och möjligheter till outfits. En del kan tycka att det är svårt att välja mellan färgglada kläder, till de mer diskreta nyanserna. Om du vill ha tips på hur du kan tänka när du ska välja nya plagg till din garderob från Boglioli, kan du bland annat ta utgångspunkt i din nuvarande garderob.

Om du har många kläder i färgglada nyanser, framträdande färger och t-shirtar med tryck i oändliga former, då kan det vara en bra idé att välja mer neutrala färger. På det viset blir det en enkel match att kombinera dina olika nuvarande kläder, med dina fräscha nyheter. Om du å andra sidan vill satsa på en stylad outfit, kan du givetvis fortsätta i färgernas tecken och fylla på med nya härliga färger som ger motivation och inte minst inspiration.

Många börjar dagen vid garderoben, så varför inte lyfta din outfit med fräscha och coola färger, det låter väl som en bra idé på en trist vardag. Genom att sätta lite färg på vardagen kan du skapa en moderiktig outfit som går hem både i skolan, på arbetet och inte minst på restaurangen när du ska äta en god middag tillsammans med nära och kära.


Miinto är ditt självklara val


Vi på Miinto är ett företag som startades i Danmark. Till en början utvecklades företaget lokalt och växte sedan utanför landets gränser. Främst till Norge och Holland har tillväxten varit stor, och i dag finns Miinto i över 15 olika länder, och vi växer ständigt. Det är vår ambition att ge våra kunder och konsumenterna på marknaden möjlighet att handla kläder på ett hållbart sätt. Samtidigt behöver du inte ens lämna din bostad när du ska shoppa kläder och skor. Du klickar enkelt dem dina nya favoriter direkt från soffan om det är så du önskar att handla.

Vi på Miinto erbjuder en hel uppsjö av olika klädmärken och därför är det bra att känna till de olika funktioner som sidan erbjuder. Bland annat kan du använda vårt smarta sorteringsfunktion för att sortera storlek, färg eller till och med prisnivå. På det viset behöver du endast titta på kläder som du verkligen är intresserad av och som ligger på din prisnivå. Samtidigt behöver du inte oroa dig för att överstiga din budget när du väljer en prisnivå som passar dig.


Nyheter från Boglioli


Boglioli är ett klädmärke som ligger på medelnivå när det kommer till pris. Du får hög kvalitet och gedigen italiensk traditionsenlig design, som lyfter hela din garderob till nya höjder. Med en ny kavaj, ett par snygga byxor eller kanske en jacka från Boglioli kan du gör dig redo inför kommande säsong. Med nya plagg kan du ruska liv i dina gamla jeans eller kostymbyxor. Låt inte dina nuvarande plagg ligga i garderoben, ta fram dem, använd dem tillsammans med dina nyheter och skapa nya fräscha kombinationer även tillsammans med dina gamla plagg.

Vi på Miinto och strävar alltid efter att arbeta med både lokala märken och mer internationella märken. När det kommer till de lokala märkena hittar du alltifrån det mer sportiga, exklusiva och bohemiska stilarna. Genom att blanda både lokala och internationella märken får du som kund ett mycket stort urval. Det gör att vi är säkra på att alla våra kunder hittar någonting som faller dem i smaken.


Handplockade märken


Vi handplockar de märken som vi samarbetar med och på det viset är vi säkra på att du som kund här på Miinto får hög kvalitet till ett utmärkt pris. Miinto som företag startade 2009 och sedan dess har mycket hänt. Idag är vi en stor plattform när det kommer till kläder och vi strävar hela tiden efter att bli större.

Till en början var Miinto en idé som två kamrater utvecklade sinsemellan. Det började med att kamraterna Konrad och Mike önskade ett sätt att shoppa kläder online som tidigare inte hade funnits. Det var så idén med Miinto föddes och idag får man nog kalla det en succéhistoria. Så scrollar ner här på sidan och botanisera runt bland alla snygga plagg från Boglioli. Klicka hem dina nya favoriter och gör dig redo inför kommande säsong med Boglioli.

Ta bort alla filter

Boglioli

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.