Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BOTTER

Botter är ett innovativt och unikt varumärke som reflekterar modernism genom sin design och estetik. Varje klädesplagg är resultatet av noggrant hantverk, med värdefulla detaljer som definitivt gör märket till en riktig blickfångare.

Botter's Rika Arv


Botter, som har sina rötter i Nederländerna, är resultatet av två begåvade designers, Rushemy Botter och Lisi Herrebrugh. Paret kombinerade sin kärlek till mode och kreativitet för att skapa detta banbrytande varumärke. Med deras vision om att tillhandahålla mode som förblir tidlöst och betydande har Botter utvecklats för att bli en favorit bland modeälskare runt om i världen.

Ta Reda på Mer Om Botter

Botter är känt för sin ständiga strävan efter nyskapande och individualitet. Märket vistas på okända vatten och fortsätter att skapa trendiga, smarta och uttrycksfulla klädesplagg. Med sina dämpade färger och strukturerade siluetter, upptäcker Botter ständigt nya sätt för att utforska och uttrycka sin unika estetik.

Botter's Distinkta Kännetecken

Botter's design är alltid en förlängning av sin kärnidé - individualism. Märket ses sällan hålla fast vid traditioner eller förutfattade idéer, och föredrar istället att utforska ny mark för att skapa sin egen väg i modevärlden. Varje klädesplagg är unikt skapat för att reflektera denna anda, vilket resulterar i en samling av kläder som är lika dynamisk och diversifierad som människorna som bär dem.

Botter's Unika Collabs

Ofta samarbetar Botter med likasinnade varumärken och konstnärer för att införliva nya dimensioner i stor design. Dessa samarbeten ger ett nytt perspektiv och höjer varje komponent i Botter's klädsamling till nya höjder av kreativitet och innovation.

Köpa Botter på Miinto

Kläder från Botter är nu tillgängliga på Miinto. Med ett brett sortiment av exklusiva kläder insamlade på en plattform, gör Miinto det enkelt för dig att hitta och köpa dina favorit Botter-plagg. Du kan hitta den senaste kollektionen och överraskas av de unika staplarna och de vackra detaljerna som gör varje Botter-produkt speciell. Med sin innovativa tillvägagångssätt och nyskapande design fortsätter Botter att ta plats i rampljuset och blir en ovärderlig tillgång för modebranschen. Det är därför man inte får missa att utforska världen av Botter och upprepa modeåtagande med dess enastående kollektion på Miinto.

Ta bort alla filter

Botter

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.