Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BRUUNS BAZAAR

Bruuns Bazaar är ett Danskt modehus som grundades av de två bröderna Teis och Bjørn Bruun år 1994. Sedan dess har kännedomen om Köpenhamnbrödernas kläder spritt sig över Europa och kollektionerna uppskattas för sin klassiska men sexiga look, med stor känsla för detaljer.

Kläder från Bruuns Bazaar kännetecknas av en lyckad kombination av välklätt och lekfullt. Samtidigt som plaggen är stilrena och förmedlar en dressad känsla är de fortfarande lekfulla och lätta att bära. I mötet mellan det klassiska och det moderna har bröderna Bruun hittat en stil som uppskattas av modemedvetna kvinnor och män världen över.

År 1999 lanserade Bruuns Bazaar ett undermärke som de kallar BZR, vilket erbjuder ledigare kläder till en yngre målgrupp. Samma år gick märket som första danska modehus på oficiella visningar i Paris. År 2003 kom ytterligare en nyhet från Bruuns Bazaar i för av denim- och T-shirtetiketten BZR Jeans.

Sedan starten 1994 har Bruuns Bazaar gjort sig ett namn, inte bara i Skandinavien, utan i hela Europa. Huvudkvarteret är fortfarande Köpenhamn, men du kan hitta deras kläder i över 20 länder och hela Bruuns Bazaars kollektioner presenteras i deras 15 egna butiker runt om i Skandinavien.

Ta bort alla filter

Bruuns Bazaar

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla reg