Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Varukorg
0

Din kundvagn är tom

By Malina (47)

Det svenska varumärket By Malina grundades av Malin Andrén som även arbetar som designer på varumärket. By Malina grundades år 2009. Innan Malin Andrén bestämde sig för att grunda varumärket By Malina studerade hon mode både i Stockholm och i New York. Innan år 2009 hann hon även med att bo i Hong Kong under fyra år där hon arbetade med produktion för ett flertal skandinaviska märken, bland annat Acne, Gina Tricot och H&M. Under dessa år av jobb och studier samlade hon på sig en hel del kunskap om material, produktion, textil och mycket mer och ur denna kunskap uppstod By Malina.

Bland varumärkets samtliga kollektioner finner du produkter som bland annat blusar, klänningar och skor. Varumärket är väl känt för sina klänningar som tillverkas i 100 % handgjort silke. Vid tillverkning av samtliga klänningar använder sig varumärket av den finaste koreanska silken som går att finna. Samtliga klänningar är skräddarsydda och varje klänning är unik. Varumärket arbetar dagligen men att få varje produkt som tillverkas att bli helt perfekt och använder sig därför endast av professionella personer.

Varumärkets vision är att få varje kvinna att känna sig unik och speciell i varumärkets produkter. Klänningar innehar en tidlös design och härliga mönster av olika slag. Det stora utbudet innehar klänningar att bära vid olika tillställningar, tidpunkter och händelser. T.ex. på stranden, vid bröllop eller dop, vid en kväll på stan eller när helst du känner att du vill bära klänningen. By Malina vill att du som kund ska trivas bra i och ha kul tillsammans med din klänning. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

47 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken