Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Chantelle (18)

Chantelle är ett varumärke som designar sensuella underkläder för kvinnor. Sedan år 1876 då det grundades har Chantelle skaffat sig en ovärderlig kunskap inom området och vet precis vad de ska erbjuda sina kunder. Den kunskap som fanns där redan från början tillsammans med hantverket och andra små hemligheter som gör produkterna till just vad de är har följt med genom generationerna och används än idag.

Chantelle erbjuder kvinnor runtom i världen underkläder att ha i vardagen, samtliga är designade i lyxiga material som är sköna att ha mot kroppen och produkterna är i en exakt, noggrant framarbetat passform och plaggen i helhet påminner om couture-design.

Det franska varumärket andas Paris och spontanitet och de franska rötterna syns i varumärkets samtliga kollektioner. Under 1960-talet började varumärket att synas i allt fler länder runtom i världen expansionen då gick mycket snabbt. Att ha tagit sig in på den internationella marknaden har gjort Chantelle till det ledande franska underklädesvarumärket. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

18 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken