Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur
Smidig retur inom 14 dagar
Korg 0

Din kundvagn är tom

Hitta dina favorit produkter

Meny

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

Tillbaka

Chantelle

Chantelle är ett varumärke som designar sensuella underkläder för kvinnor. Sedan år 1876 då det grundades har Chantelle skaffat sig en ovärderlig kunskap inom området och vet precis vad de ska erbjuda sina kunder. Den kunskap som fanns där redan från början tillsammans med hantverket och andra små hemligheter som gör produkterna till just vad de är har följt med genom generationerna och används än idag.

Chantelle erbjuder kvinnor runtom i världen underkläder att ha i vardagen, samtliga är designade i lyxiga material som är sköna att ha mot kroppen och produkterna är i en exakt, noggrant framarbetat passform och plaggen i helhet påminner om couture-design.

Det franska varumärket andas Paris och spontanitet och de franska rötterna syns i varumärkets samtliga kollektioner. Under 1960-talet började varumärket att synas i allt fler länder runtom i världen expansionen då gick mycket snabbt. Att ha tagit sig in på den internationella marknaden har gjort Chantelle till det ledande franska underklädesvarumärket. 

filter

23 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1