Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Det sägs att skorna är något av det viktigaste på hela din outfit. Och visst är det skorna som ofta drar till sig blickar, även fast de sitter längs ner på kroppen. Att klä upp sig från topp till tå har verkligen en bokstavlig innebörd när man pratar om modehuset Louboutin. Här får du skor som närmast kan jämföras med konstverk när det kommer till designen. Den karakteristiska röda sulan har setts på allt från kungligheter till kändisar över hela världen och här på Miinto har även du möjlighet att få tag i skor och accessoarer från trendiga Christian Louboutin.

Letar du efter en elegant korthållare, väska eller framförallt ett par nya skor, då har du kommit helt rätt. Låt Christian Louboutins kollektioner lyfta hela din garderob. Här får du accessoarer och skor som du sannolikt blir ensam om att bära. Tycker du om Haute couture design med urbana vibbar? Då finns det mycket att välja mellan från detta modehus.

Paris vackra fasader ut mot de små snirkliga gränderna i Montmartre eller Le Marais kan närmast liknas vid trådarna i ett vackert konstverk. Med stadens unika arkitektoniska detaljer är Paris hem för modevärldens främsta modehus och däribland Louboutin. Kanske är det den unika staden i sig själv som inspirerar modeskaparna eller den unika franska kulturen som råder i staden.


Shoppa Christian Louboutin på Miinto


Louboutins modehus startades upp i det som man vanligen kallar för modets huvudstad Paris. Christian började att teckna och skissa på skor redan som liten. Hans intresse växte år efter år och han la allt mer tid på sitt stora intresse; skor. Det resulterade i att han inte skötte sin skolgång och blev avstängd från inte mindre än fyra olika skolor under sin skoltid.

Christian reste en del i sina unga år, bland annat till Mellanöstern och Indien. Genom resorna har han sannolikt insamlat inspiration och intryck som han senare har fått utlopp för i sin design och i sina kollektioner. Att resa är livet sägs det och för Louboutin ha resorna med alla säkerhet varit viktiga för att hålla hans kreativa sinne vid liv. År efter år har modehuset levererat många unika och fantastiska kollektioner som har tagit världen med storm.

När han återvände till Paris efter sina resor tog han arbete hos andra designers och efter en tids arbete startade hans slutligen sitt eget modehus. Till en början handlade allt om skor, men idag hittar man många olika typer av kläder, skor och accessoarer i husets kollektioner – allt i samma unika design. Här på Miinto hittar du väskor, korthållare, plånböcker och skor från Christian Louboutin.

Att modehuset Louboutin är välkänt som ett av de främsta modehusen i världen kan tydligt ses på det antal kända personer som har burit kreationerna. Louboutins skor och accessoarer har setts på både kända skådespelare, sångare och inte minst kungligheter runt om i världen. Sannolikt är det den perfekta fusionen av kvalitet och design som tilltalar.


Design och kvalitet i toppklass


Du som väljer att investera i Christian Louboutins kreationer får inte bara högsta möjliga kvalitet, du får dessutom design som är unik i sitt slag. Modehuset har gjort sig ett stort namn i modekretsar, inte bara i Paris utan över hela världen. Designens karakteristiska drag i form av stilrena linjer och snitt i kombination med urbana och trendiga vibbar ger dig kreationer som lyfter hela din outfit.

Tricket med att skapa en personlig och unik stil är att blanda och välja dina favoriter från olika stilar. Genom att investera i nyckelplagg till din garderob såsom skor, byxor och accessoarer kan du enkelt skapa trendiga outfit. Att Louboutins kreationer kostar en del är ingen hemlighet, men det ska givetvis ses i ljuset av att du får design och kvalitet som håller säsong efter säsong. Du får med andra ord kvalitetsprodukter som håller länge.

Din klädstil ska vara med och lyfta fram din unika personlighet och visa dig från din bästa sida. Det sägs att vi blir de främsta versionerna av oss själva, när vi känner oss bekväma. Och med en outfit som känns helt rätt kan man väl inte annat än känna sig fullkomlig. Ta därför chansen och fräscha upp din garderob med lite nyheter från ett av världen främsta modehus. Du får inte bara accessoarerna och skorna du köper. Du får dessutom möjlighet att skapa nya outfits. För ett par nya skor kan väcka liv i dina gamla jeans eller i en gammal topp du har liggande i garderoben. Så med lite nyheter kan du i princip få en helt ny garderob på köpet.


Ett hav av möjligheter


Om du ska unna dig själv eller någon du tycker om, med ett par nya skor bör valet vara enkelt, och det är det med Louboutin. Ett fåtal andra modehus bjuder nämligen på en så fantastisk och unik design. Med ett par nya skor får du möjlighet att kombinera accessoarer och kläder som du redan har i din garderob på nya sätt.

Skorna må sitta längs ned på kroppen, men de är ofta dem som binder ihop din klädstil och fulländar din look. Louboutins skor och väskor gör sig helt enkelt lika bra till vardags som vid festligare evenemang. Här får du med andra ord stil och klass som kan kombineras på oändliga sätt och samtidigt ge hela din garderob ett fräscht lyft.

Låt dig inspireras av Christian Louboutins accessoarer och skor. Ge dig själv möjlighet att utforma en klädstil efter humör, tillfälle och säsong! Här har du chans att hitta unika kreationer som ger din garderob en upplyftande kick. Botanisera runt bland ett stort sortiment av skor, väskor och andra accessoarer från ett av världen finaste modehus här på Miinto.

Letar du efter en gåva som får mottagaren att sväva på moln? I så fall har du valt rätt märke. Här får du möjlighet att få fatt i en present som får vem som helst att hoppa högt. Ge en unik och speciell present – välj ett par skor eller en accessoar från trendiga och exklusiva Louboutin. Det bästa med att shoppa här på Miinto är att du enkelt kan klicka hem det du vill ha och sedan kan du bara luta dig tillbaka och vänta på leverans, vi sköter nämligen resten. Och vi lovar att skicka din beställning fortare än kvickt.

Ta bort alla filter

Christian Louboutin

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.