Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

COPENHAGEN STUDIOS

Skor i alla möjliga modeller och utföranden från Copenhagen Studios hittar du här på Miinto. Det Köpenhamnsbaserade märket har med sin höga kvalitet och unika blick för trender, tagit sig ut i Europa och finns nu på var och varannans fot. Här kompromissar man varken med stil eller bekvämlighet och man ser med spänning fram emot nya kollektioner.

Här på vår hemsida hittar du ett brett sortiment från Copenhagen Studios att botanisera bland, vi lovar att det finns ett par just för dina fötter. Vare sig det är för en dag på kontoret eller en dag av shopping på stan, Copenhagen Studios löser dina behov på ett trendigt sätt, och tack vare sin höga kvalitet kommer de att hålla i många år framöver.


Copenhagen studios på Miinto


På Miinto är vi noga med att ta in märken som är av hög kvalitet, som andas high fashion, där vi kan stå för de varor som säljs via vår marknadsplats. När Copenhagen Studios tar plats på hemsidan, vet man att vi kan uppfylla de löftena.

Vi fullkomligt älskar den stora variationen av skor från Copenhagen Studios, då det finns en sko för varje look och humör, ja varje årstid också. Vad sägs om att välja bland trendiga boots, softa sneakers och lätta sommarsandaler? På Miinto trängs både nya och gamla kollektioner, har du tur hittar du också en del rea, vilket såklart gör det ännu roligare!

Copenhagen Studios, det danska märket med de stora drömmarna. Genom att tillverka skor med fantastiskt grepp, bekvämlighet och kreativa designs, har de vunnit inte bara det danska folkets hjärtan. Med tanke på den kvalitet man får för de plånboksvänliga priserna, förstår vi att stora delar av deras sortiment alltid säljer slut. Många av deras skor tillverkas i italienskt läder, vilket vi alla vet står för slitstark kvalitet som bara blir bättre med åren.


Copenhagen Studios – minimalistisk design i hög kvalitet


Copenhagen Studios har inte funnits så länge om man jämför med många andra märken – sedan 2017 bara. Men sett till succén de skapat på så kort tid, har de redan en plats i historieböckernas modesektion. Jonathan och Julian Rellecke – tvillingarna bakom Copenhagen Studios, hamnade inte i skobranschen av en slump. De är nämligen tredje generationens skomakare med en lång tradition av skotillverkning bakom sig. Tillsammans utgör de ett superteam av kompetens och kreativitet, där Julian tagit det kreativa rodret och skapar trendiga designs, medan Jonathan sköter affärerna bakom tillsammans med marknadsföringen.

Deras filosofi är att skapa mode och skor till bra priser som inte viker en tum för kvaliteten och där frågan om standarden hela tiden står i fokus. Alla deras produkter görs i Europa, med särskilt fokus på Köpenhamn och Italien, läderskorna görs med största noggrannhet med handgjorda detaljer i Italien bland annat.

Hållbarhet är ett stort ämne för Copenhagen Studios, inte bara att produkterna ska hålla länge för dig som köper dem, utan de vill också säkerställa att de gör vad de kan för en planet som inte mår bra. Detta görs genom att bland annat hela tiden tänka på att inte överproducera – hellre att skor och produkter tar slut och de tillverkar fler, än att hålla en massa lager som inte säljs. Detta har bara ökat efterfrågan på skorna av många anledningar. Allt produceras också 100 % i Europa, vilket gör att koldioxidavtrycket minskar. Mycket av materialet som används är också återanvänt och det som inte är det, är tillverkade på ett sådant sätt att de inte ska göra något avtryck på miljön. Vi önskar oss ingenting annat av ett varumärke. Hållbarhet är trendigt, men det är få företag som faktiskt kan leva upp till det. Så se till att haffa dig ett par skor från Copenhagen Studios idag, för risken finns att de annars tar slut och kanske aldrig kommer igen.


Hållbarhet på Miinto


Miinto startades som ett sätt för små fysiska butiker att nå nya kundkretsar och för kunder som inte bor nära butiker som säljer det som de vill ha. I längden är det hållbart eftersom tack vare vår marknadsplats så får de fysiska butikerna en chans att sälja sådant som kanske inte hade sålt annars. Vi tar också vara på de lager som finns och hjälper till att minska överproduktionen inom modevärlden, vilket lämnar ett oerhört stort avtryck på miljön, både genom lagerhållning, industrier, transporter, tillverkning.

Handlar du från Miintos stora sortiment så stöttar du inte bara de butiker som säljer via vår plattform, du stöttar också miljön. Vårt mål är att tillhandahålla allt du egentligen behöver av ett varuhus. Vare sig det är lätta sommarklänningar, skidjackor, träningskläder, skor, accessoarer, väskor och annat. Här hittar du över 3 000 märken från 2 000 olika butiker, och vi bara fortsätter att växa. Vårt mål är att nå fler marknader än de vi finns på idag, inte bara för vår egen skull, men också för alla de små butiker och för dig som kund, som alla har något att vinna på att vi faktiskt växer.

Förutom sjukt snygga skor från Copenhagen Studios, kan du komplettera och fylla din garderob med andra godbitar. Vad sägs som en vintageväska från Dior? Kanske ett par solglasögon från Fendi? Vi har också ett stort sortiment av några av de bästa skandinaviska modehusen, de lyxigaste internationella modehusen och ett tusental fler däremellan. Oavsett vilket märke du föredrar, kan vi nästan garantera att du hittar det på Miinto.

Skulle du behöva lite köphjälp, finns vår kompetenta kundtjänst till för att svara på dina frågor. Välj att chatta med oss under våra öppettider, vill du hellre ringa är du varmt välkommen att göra det under våra telefontider, eller varför inte skicka i väg ett mejl? På Miinto ska du känna dig 100 % trygg i din shopping, och det är Miinto som sköter betalning, frakt och retur, oavsett vilken butik det är som säljer just din vara. Du kan alltså sitta i Falun och beställa klänningar från Tyskland, utan att du egentligen behöver reflektera över det. På Miinto är all shopping lite enklare och lite roligare.

Ta bort alla filter

Copenhagen Studios

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.