Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

CRUYFF

Johan Cruyff behöver ingen introduktion för fotbollsfantaster. Men mycket färre är medvetna om att Cruyff, utöver en ikonisk fotbollskarriär, också skapade ett lyxigt modevarumärke som bär hans namn. Med en unik blandning av sportinspirerad chic och urban elegans, har Cruyff kläder och skor blivit en sensation i modeindustrin.

Från Gröna Ängar till Gröna Catwalk


Efter en enastående fotbollskarriär, var Johan Cruyff aptit på prestanda långt ifrån över. År 1979, i ett försök att införliva fotbollens glamor och prestanda i dagligt mode, grundande Cruyff sin egen varumärke. Med innovativ design och oväntade silhuetter, har varumärket Cruyff snabbt tagit sin rättmätiga plats i modets sfär.

Lär Känna Cruyff


Cruyff skiljer sig från konventionella varumärken - det kan bäst beskrivas som en hybrid av teknisk sportkläder och modern modekläder. Design för varje kollektion kommer från Johan Cruyffs egna passion för att kombinera komfort och stil. Från lyxiga sneakers till snygga jackor, erbjuder Cruyff högkvalitativt och trendigt mode för alla tillfällen.

Unika Insikter i Cruyffs Stil


Unikhet ligger i Cruyffs DNA. Märket kombinerar noggrant innovativt tänkande med sofistikerade designlösningar för att skapa kläder som är så stiliga som de är bekväma. Cruyffs sneakers, till exempel, är berömd för sin lyxiga läder, högkvalitativa konstruktion och listigt införlivande av fotbollselement.

Cruyffs Världsberömda Sneakers


Cruyffs sneakers är minimalistiska mästerverk som omedelbart förnimmer en luft av coolt förtroende. De kombinerar den senaste modetrenden med sportinriktad funktionalitet. Om du letar efter en sneakersom kombinerar bekvämlighet med sofistikerade detaljer och urban känsla, leta inte längre än Cruyffs sneakers.

Handla med Cruyff på Miinto


När du köper Cruyff på Miinto får du inte bara bästa möjliga val, utan också det mest bekväma shoppingupplevelse. Shoppa efter dina favorit Cruyff-artiklar från en bred, alltid uppdaterad utbud av kläder från varumärket, och ta emot dina favoriter direkt hem till din dörr. Att vara fotbollslegend är en sak, men Johan Cruyff kommer även att bli ihågkommen för att han skapade ett modevarumärke som bär hans namn. Genom att kombinera sportprestanda med elegant design har Cruyff skapat ett varumärke som fortsätter att definiera urbant mode. Så oavsett om du är en fotbollsfan eller bara älskar stora mode, är det dags att ta en närmare titt på Cruyff.

Ta bort alla filter

Cruyff

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.