Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Didriksons (122)

Varumärket Didriksons historia började redan år 1913 då det grundades av Julius och Hanna Didrikson. Varumärket grundades i Grundsund och kom att tillverka oljekläder då behov av detta här var stort bland de lokala fiskarna. För att ständigt kunna jobba sig framåt och förbättra produkterna var det av stor vikt att varumärket fanns nära användarna, d.v.s. fiskarna här vid det västra kustbandet.

År 1930 skedde något som gav varumärket en förändring, oljeplagg ersattes av plagg i material av gummi. År 1947 kom man även att börja kunna göra klädesplaggen vattentäta med hjälp av svetsmaskinen som då uppfanns. Det var först år 1981 som försäljningen till vanliga konsumenter kom att bli stor, detta till följd av att polyuretan material nu utvecklades. I samband med detta började varumärket Didriksons nu även designa och tillverka regnkläder. Dessa gjordes i ett material som är bekvämt att bära och som andas vilket ledde till att varumärket kom att revolutionera på marknaden för just denna typ av klädesplagg.

Än idag ligger varumärket i framkant vad gäller funktionella kläder. Några av alla de kunder som handlar av varumärket är bl.a. jägare, fiskare, golfare och personer som är aktiva och tycker om att vara ute i naturen och behöver funktionella kläder till det.

Didriksons har ofta annonseringar i olika stora, inriktade tidningar. Dess annonser finner du i tidningar som bl.a. Damernas värld, Båtnytt, Goal, Fiske för alla, Härliga hund och King. Idag finns varumärket hos återförsäljare runtom i hela landet, från de sydligaste delarna till de i norr. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

122 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken