Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

DIEMME

Låt dina fötter dansa i ett par skor från Diemme. Det fashionabla modehuset skapar skor för alla tillfällen, allt i exklusiva material som inte tummar på bekvämligheten, för både kvinnor och män. När vi säger skor för alla tillfällen, så menar vi verkligen skor för alla tillfällen! Vill du bergsklättra? Inga problem! Vill du gå på en cityhike i Paris? Nemas problemas! Springa på dejt? Det kan du göra. Det är just det som fångat så mångas uppmärksamhet, genom att vara så breda i sitt utbud, kan de nå nästan oändligt med kunder. Tack vare hög kvalitet och ett gott öga till trender, har de hela världens modescen i sin hand.

På Miinto har vi ett brett utbud av skor från Diemme för både herr och dam, allt för att du som kund ska känna att det finns ändlöst med valmöjligheter och för att vi vill att du ska hitta ett par skor som verkligen passar just dina unika fötter. Alla Diemme skor är unika på sitt sätt, just därför.


Diemme på Miinto


På Miinto står kvalitet i fokus – det betyder inte att vi inte har kvantitet. Vi vill kunna erbjuda ett brett sortiment, utan att tumma på kvalitet. Därför är vi oerhört noga med vilka vi samarbetar med och vilka märken vi vill ta in. Vi vet att Diemme är ett märke många suktar efter – därför finns Diemme på Miinto.

Italienskt hantverk när det är som bäst. Vi vet alla hur svårt det är att hålla balansen under vintern, man ska vara praktisk, men också se bra ut. De två brukar vara omöjliga att kombinera. För hur är man vattentät och redo för catwalken samtidigt? Det vet Diemme. Låt någon av deras kängor pryda dina fötter, då står du både stadigt på marken och är samtidigt en modeikon. Vi älskar ett par lite grövre kängor till ett par jeans, en puffer och någon trendig mössa under iskalla vinterdagar. Låt dig förloras i vårt stora sortiment av Diemme kängor för vintern!

Diemme har något för alla årstider, är det vår och fåglarna börjar kvittra, gruset sopas bort – ja då vet man att det är dags för sneakers! Välj bland sneakers i läder, mocka, canvas, bomull och många fler. Design som passar varje fot och tillfälle. Snygga sneakers till jobbet, till dejten, till vårpromenaden, ja, Diemme har allt. Det finns en färg och en form för varje fot!

Diemme på Miinto är allt du någonsin velat ha, för alla årstider. Höst, vår, vinter, sommar. Vi garanterar att du hittar något som faller dig i smaken. Spana in vårt stora sortiment av skor från Diemme, mönstrade, nätta, grova, snabba, sportiga, eleganta, vi har de flesta modeller! Låt dina skor uttrycka vem du är på ett exklusivt sätt.


Hantverk från Italien, Diemme!


Namnet andas exklusivitet och genom att tillverkas uteslutande i nordvästra Italien, kan de stå för sin image. För Diemme är kvalitet viktigt, det är också viktigt med arbetarnas villkor och materialet de arbetar med. Allt startade med Dennis och Maico Signor, två bröder med en gemensam passion för skor i den lilla staden i Veneto. Med över 25 års erfarenhet av design, bland annat för Maison Margiela, Chanel och Bottega Veneta, producerar de skor som bottnar i kärleken till det praktiska och det trendiga.

Köp mindre och köp istället med kvalitet är deras motto och i alla led av design och produktion, stämmer detta. Hållbarhet är en nyckel för modehuset, därför ser de till att varje led i deras tillverkning håller hållbarhetsmålen intakta. De strävar efter att vara förebilder inom både design och tillverkning helt enkelt.


Hållbara Miinto


På Miinto strävar vi också efter hållbarhet på det vis vi kan och på många sätt håller vi med Diemmes devis; att köpa mindre och handla kvalitativt. Idag köper man alldeles för mycket av allt, saker som sedan slängs. Impuls- och spontanköp av kläder leder sällan till en hållbar garderob, så mycket vet vi och mycket annan forskning kring just fast fashion. I stället satsar Miinto på slow fashion – ett brett sortiment med kvalitet.

Butikerna vi samarbetar med (ungefär 200 i dagsläget!) är fysiska butiker, men små eller ingen chans till försäljning online. E-handel kan vara krångligt. Därför kommer de till oss och vi hjälper till med det tråkiga, så att de kan fokusera på sitt sortiment. Miinto har en bred kundkrets, därför ökar vi de fysiska butikernas chanser till försäljning och att bli av med sina lager. Vi å andra sidan, slipper att hålla stora lager, eftersom vi använder något som redan finns. Dessutom erbjuder vi mängder med pre-loved vintage produkter du inte kan säga nej till.


Kul shopping på Miinto


Vi tycker att det ska var roligt och enkelt att shoppa. Därför ser vi till att det är så! Genom att erbjuda många trendiga märken, många lyxiga internationella märken och vintage, ser vi till att täcka alla behov man kan tänkas behöva. Vi vill ha ett sortiment som ska passa alla personligheter och alla stilar. Så plocka ihop din varukorg – kanske ett par grova kängor från Diemme, en ryggsäck från Louis Vuitton vintage, en ACNE halsduk och ett par jeans på Levis, och du är hemma! Hos oss får du allt, du står alltid först i kön och kan alltid ångra dig om du beställt hem för mycket och något inte passar.

Miintos kundtjänst står redo att hjälpa dig med alla dina frågor. Vi har generösa öppettider om du vill nå oss på telefon, men du kan också mejla oss, eller chatta med oss direkt på sidan. Eller så scrollar du enkelt ner till våra frågor och svar längre ner, kanske finns ditt svar där?

Vi önskar dig en underbar shoppingupplevelse här på Miinto!

Ta bort alla filter

Diemme

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.