Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Eastpak (260)

Varumärket EASTPAK grundandes år 1952 och har designat och tillverkat väskor och förpackningar av hög kvalitet sedan dess. Dock var det först år 1976 som varumärket kom att bli allt större på den internationella marknaden, detta efter att Mark Goldman hade anslutits till varumärket. Han kom in i företaget med en härlig energi, andra erfarenheter och perspektiv samt ett nytänkande. Utöver det hade han även med sig en idé han fått under sin tid på högskolan; att unga studenter inte bar portföljer utan andra typer av väskor vilka varumärket snabbt därefter började tillverkade.

1981 började Norman Jacobs att arbeta på varumärket och tillsammans med Mark Goldman tog han varumärket till ytterligare högre höjder. EASTPAK var det första varumärket som bytte ut de tidigare färgerna på väskor, grönt och brunt, och ersatte dem med härliga, mer livfulla färger. Kort därefter började varumärket även pryda sina produkter med diverse mönster och detaljer.

Kort efter detta började varumärket att ta sig in och etablera sig på den asiatiska med sin amerikanska stil. Varumärket fortsatte att expandera och fanns snart även här i Europa.

År 1995 köptes EASTPAK upp av företaget Coleman Company som tog varumärket vidare till en helt ny marknad, en marknad för livsstil. Samarbetet mellan EASTPAK och Coleman Company kom att bli en succé och varumärket fortsatte att växa kraftigt.

Idag erbjuder varumärket sina kunder olika typer av väskor, bl.a. ryggsäckar, handväskor, resväskor och mycket mer. Bland dess kollektioner finns väskor som passar nästan alla tillfällen. Personerna bakom EASTPAK fortsätter att kontinuerligt lägga stor fokus på stil och funktionalitet. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

260 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken