Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

EASTPAK

Eastpak är ett amerikanskt varumärke som tillverkar väskor av absolut högsta kvalitet. Vare sig du letar efter en bra ryggsäck eller en snygg axelremväska i sportig stil har Eastpak kan du säkert hitta det du behöver hos Eastpak.

Eastpak grundades år 1952 av Mark Goldman i USA. Till en början ställde man fokus på att skapa slitstarka backpacks och väskor i enkel design. Här var det istället funktionaliteten som var viktigast. Det var inte förrän på 1980-talet som man började införa nya mönster och en bredare färgpalett. Det var faktiskt Eastpak som var först med att designa trendiga skolväskor i färgsprakande mönster och coola designs. Idag befinner sig Eastpak i toppsegmentet bland väskmärken på den internationella marknaden. År 1995 köptes varumärket upp av modekoncernen Coleman Company som tog ett steg längre genom att introducera Eastpak som ett fullfjädrat livsstilsmärke. Sedan ett par år tillbaka har Eastpak lanserat variationsrika kollektioner där man kan hitta ett ännu bredare sortiment av ryggväskor, resväskor, midjeväskor, shopperbags och datorväskor.


Med stor fokus på funktionalitet


En väska behöver vi alla vid ett eller annat tillfälle och då är det många som väljer Eastpak. Detta är förstås ingen slump. Hos Eastpak ligger fokus på kvalitet och funktionalitet som erbjuds i rikliga mängder genom olika varianter av resväskor, ryggsäckar, axelremsväskor, trolleyväskor, skidbackpacks, handväskor och andra funktionsväskor. Man använder bara de bästa materialen som finns på marknaden. Skinn och slitstark nylon är vanliga inslag men man varvar också olika textilier med supersnygga detaljer i mocka och metall. Kvalitén syns och känns, ända ner i minsta detalj.


Väskor med stil hos Eastpak


Även om kvalitet och funktionalitet fortsätter att vara ledstjärnor hos Eastpak har man på senare tid också valt att lägga en hel del energi på design. Hos Eastpak hittar du supersnygga väskor och ryggsäckar som ligger i framkant när det kommer till mode och trend. För även om vi alla vi ha en säker och slitstark väska är det förstås också viktigt att den bidrar till stilen. Här hittar du modeller i jordnära färger, trendiga toner som går från svart till grått, blått och lila. Älskar du mönster och prints finns det också en hel del att glädjas åt hos Eastpak. Läckra militärprints och somriga blomstermönster passar läckert ihop med de flesta vardagsoutfits, vare sig det är jeans eller kjol, kostym eller sportkläder. Deras supersnygga midjeväskor av äkta nubuckskinn funkar både som miniväska och en snygg accessoar. Eller varför inte som ett trendigt bälte? Passar urläckert ihop med favoritjeansen. Variationen i Eastpaks kollektioner är något man blir extra glad för. Rusta upp väskförrådet med nya moderiktiga inslag från Eastpak. Den stilrena designen och den fantastiska kvalitén gör att du säkert kommer att vilja använda din väska i många år framöver.

Ta bort alla filter

Eastpak

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.