Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

FRU.IT

När italiensk kreativitet möter nordisk anda blir resultatet FRU.IT, modevarumärket vars högklassiga skokollektioner har charmerat modemedvetna människor över hela världen.

FRU.IT - Från den Gyllene Stöveln till det Kalla Norden


FRU.IT etablerades i Italien, det land som är känt för dess hantverksmässighet och sin förkärlek för kvalitet. Företagets grundare var fast beslutna att vilja visa världen allt gott som italiensk skomakeri hade att erbjuda. Från den försiktiga starten av märket i Italien har FRU.IT vuxit till att bli en av de mest framstående skotillverkarna på modeheavensen att njuta av dess detaljerade italienska design kombinerad med en innovativ stil.

Utforska FRU.IT


FRU.IT är en äkta skattkista för modefanatiker som älskar skor. Med varje ny kollektion, förnyar de sitt fokus på autentisk italiensk stil och kvalitet. De tar med dig på en resa genom en unik designmördjungel, med tonval av skandinavisk mystik och arom av italiensk charm.

Kännetecknande egenskaper för FRU.IT


FRU.ITs kollektioner drivs av passionen för skomakeri. Med en förkärlek till detaljer, tillämpar märket utarbetade tekniker för att förse kunderna med högkvalitativa produkter. Högkvalitativa läderprover, extraordinär hantverkskunskap och alltid med det lilla extra, utgör kännetecknande egenskaper för FRU.ITs varumärke.

FRU.IT - Inspirerad av kvinnor


FRU.IT skor har designats för kvinnor som vet vad de vill ha och alltid strävar efter att uppnå det. Med stilo som alltid är tidlös och samtida, representerar varje enskild stil i FRU.ITs sortiment friheten att vara kvinnlig, stark och självständig.

Förvärva FRU.IT på Miinto


Om du är ute efter att fylla på din skosamling med något exklusivt, då bör FRU.IT vara med på din lista. Med Miintos otroliga urval av FRU.IT produkter, har du chansen att uppleva och förvärva några av deras fantastiska kollektioner. Vare sig du letar efter eleganta stövlar eller fashionabla sandaler, hittar du dem alla på Miinto. Släpp lös din inre modegudinna med FRU.IT och låt varje steg du tar bli ett uttryck för din unika stil och attityd. Så surfa in på Miinto och upptäck FRU.ITs senaste kollektion på bara ett klick. Varje scen, varje aspekt av din vardagsrutin, förtjänar att glänsa med FRU.IT.

Ta bort alla filter

FRU.IT

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.