Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HANRO


Hanro: Lyxiga Underkläder med ett imponerande arv


Hanro är utan tvekan ett av de ledande modemärkena när det kommer till lyxiga underkläder och nattkläder. I över hundra år har Hanro varit känt för sin kompromisslösa kvalitet, exklusiva material och tidlösa design.

Hanros Historia: Från enkelhet till elegans


Det schweiziska varumärket Hanro började sin resa under sent 1900-tal. De har hela tiden hållit fast vid deras ursprungliga filosofi; endast de bästa är tillräckligt bra. Sedan starten har de konsekvent tillverkat underkläder med en oslagbar känsla av glamour och sofistikering. Varje plagg är skapat med omsorg och oöverträffad precision, för att bidra till en förstklassig kvalitetskänsla.

Hanros Speciella Karaktäristik


Ett av Hanros mest unika drag är deras kombination av traditionell hantverksskicklighet och modern teknik. Märkets underkläder är utsökt tillverkade med detaljer som handsydda sömmar och utsökt broderi. Samtidigt är de tillverkade i lyxiga material som siden och högkvalitativ bomull. Detta tar bort alla skavanker och ger ett plagg med otrolig komfort, passform och hållbarhet.

Omtyckt och prisbelönt, Hanro varumärket


Ett av skälen till att Hanro alltid varit popolära är det breda urvalet av underkläder och nattkläder. Oavsett om du letar efter en elegant BH, matchande trosor eller ett par mjuka pyjamasbyxor, finns det alltid något här för dig. Hanros rykte för kvalitet och komfort har även belönats med flera internationella utmärkelser.

Köp Hanro smidigt på Miinto


Nu är det ännu lättare att äga ditt eget stycke av Hanros sofistikering. Miinto erbjuder en omfattande samling av Hanros produkter. Från deras mjuka underkläder till deras slappna hemkläder, allt är tillgängligt med bara ett par klick. Dessutom säkerställer snabb och tillförlitlig leverans att du kan njuta av din nya föremål i tid. Om du söker en fantastisk upplevelse av komfort och kvalitet, eller vill expandera din underklädeskollektion med något verkligen speciellt, föreställ dig inte mycket mer än Hanro. Märket representerar den högsta nivån av kompromisslös kvalitet, vilket gör att de skillnader som definitionen av verklig lyx. Innoverande design möter traditionellt hantverk, ingen detalj har sparats att skapa de mest fantastiska plaggna. Ta del i Hanros värld genom din shopping på Miinto och landa in i en känsla av absolut komfort och sofistikering.

Ta bort alla filter

Hanro

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.