Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

HARRIS WHARF LONDON

Harris Wharf London är ett familjeägt brittiskt varumärke som utstrålar en sofistikerad enkelhet. Företaget är känt för sina elegant skurna kläder, tillverkade i Italien med finaste material och skräddarkonst. Varumärket har en djup förståelse för sömnad och detaljer, vilket skapar tidlösa kläder som är lika bekväma som de är eleganta.

Födda ur tradition och innovation


Harris Wharf London skapades av syskonen Aldo och Giulia Acchiardi, vars familj har en lång historia inom textilindustrin. De har utnyttjat denna erfarenhet för att skapa en samling av kläder som är fylld med hantverk och passion för design. Varumärket tar sitt namn från en gammal lagerbyggnad i Londons Camden Town, som förvandlats till en kreativ hubb och varit ett kraftfullt inflytande på deras estetik.

Utforska Harris Wharf Londons värld


Harris Wharf London erbjuder en serie av minimalistiska, men sofistikerade klädstycken. Kollektionerna inkluderar allt från skräddade kostymer och kavajer till casual stickade tröjor, alla tillverkade med stor uppmärksamhet på detaljer. Varumärket är känt för sin eleganta och moderna estetik, vilket gör varje plagg till en tidlös investering.

Populära produkter från Harris Wharf London


Några av de mest populära produkterna från Harris Wharf London inkluderar deras pressade ullrockar, deras signatur stickade tröjor och deras skräddade herrkostymer. Deras minimalistiska design, högkvalitativa material och perfekt passform gör dessa kläder till måste-ha objekt för alla modemedvetna individer.

Varumärkets kännetecken


Harris Wharf London skapar kläder som balanserar mellan modernitet och tradition. Deras design är ren och minimalistisk, men varje stycke är noggrant utformad med precision och uppmärksamhet på detaljer. Varumärket är också känt för att använda kvalitetsmaterial som italiensk ull och kashmir, vilket ger en lyxig känsla till varje plagg.

Stil och hållbarhet hand i hand


En unik aspekt av Harris Wharf London är deras engagemang för hållbarhet. De strävar efter att skapa kläder som varar, både i termer av stil och kvalitet. Detta innebär att de investerar i hållbara material och tillverkningsprocesser, vilket också minskar deras miljöpåverkan.

Köp Harris Wharf London på Miinto


Harris Wharf London är tillgängligt för köp på Miinto. Här kan du hitta en mängd av deras mest populära plagg, allt från deras signatur ullrockar till deras tidlösa stickade tröjor. Shoppa nu för att uppleva den sofistikerade enkelheten och den enastående kvaliteten som Harris Wharf London har att erbjuda.

Vad gör Harris Wharf London unikt?


Harris Wharf London står ut genom sin kombination av tidlös elegans och modern sofistikering. Deras minimalistiska, men detaljrika design skiljer dem från andra varumärken och gör dem till ett perfekt val för den moderna modemedvetna individen. Dessutom visar deras engagemang för hållbarhet och kvalitet deras engagemang för att skapa kläder som är både stilfulla och hållbara. Harris Wharf London är ett varumärke som är äkta och ärligt i sin design och sitt engagemang för kvalitet. Med varje plagg som de skapar, återspeglas deras passion för mode och deras engagemang för hållbarhet. Deras kollektioner erbjuder en unik blandning av moderna trender och tidlösa klassiker, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som värderar stil och substans.

Ta bort alla filter

Harris Wharf London

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.