Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Havaianas

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HAVAIANAS

Varumärket Havaianas grundades år 1962 och sedan dess designar och säljer varumärket sandaler. Havaianas fick sin inspiration till de första kollektionerna från en japansk sandal vid namn Zori och än idag kan man se en del likheter mellan dessa sandaler och Havaianas egna. Idag har varumärket utökat sina kollektioner och säljer utöver sandaler även andra typer av skor.

Varumärkets sandaler och skor är mycket användbara och tåliga på så sätt att de inte tappar sin form och det material sandalerna tillverkas i håller sig intakt. Sandalernas och skornas sulor tillverkas av en speciell typ av gummi vilken gör att de är mycket mjuka, behagliga och lätta att gå i. Gummin som används till sandalerna och skorna tillverkas av Alpargatas, ett ledande textilföretag i Argentina. Bland de årliga kollektionerna erbjuder varumärket sina produkter i nya och olika färger, modeller samt med diverse detaljer och tryck. Idag tillverkar och säljer Havaianas även skor för barn. För att försöka mätta sina kunders behov har varumärket idag bl.a. en sko med namnet ”Havaiana Slim” som ska passa kvinnor ännu bättre än tidigare tack vare sin smala passform.

Redan på 1990-talet började varumärkets sandaler att bäras av kändisar och idag syns de både på Fashion Week och på många modeller som går catwalks. Sedan sitt grundande år 1962 har Havaianas expanderat mycket och idag finns varumärket i över 60 länder runtom i världen. År 2007 tog sig varumärket in på marknaden i USA och året efter, år 2008, tog det sig in på den europeiska marknaden.

Ta bort alla filter

Havaianas

Sida 1 Av 2