Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Havaianas (12)

Varumärket Havaianas grundades år 1962 och sedan dess designar och säljer varumärket sandaler. Havaianas fick sin inspiration till de första kollektionerna från en japansk sandal vid namn Zori och än idag kan man se en del likheter mellan dessa sandaler och Havaianas egna. Idag har varumärket utökat sina kollektioner och säljer utöver sandaler även andra typer av skor.

Varumärkets sandaler och skor är mycket användbara och tåliga på så sätt att de inte tappar sin form och det material sandalerna tillverkas i håller sig intakt. Sandalernas och skornas sulor tillverkas av en speciell typ av gummi vilken gör att de är mycket mjuka, behagliga och lätta att gå i. Gummin som används till sandalerna och skorna tillverkas av Alpargatas, ett ledande textilföretag i Argentina. Bland de årliga kollektionerna erbjuder varumärket sina produkter i nya och olika färger, modeller samt med diverse detaljer och tryck. Idag tillverkar och säljer Havaianas även skor för barn. För att försöka mätta sina kunders behov har varumärket idag bl.a. en sko med namnet ”Havaiana Slim” som ska passa kvinnor ännu bättre än tidigare tack vare sin smala passform.

Redan på 1990-talet började varumärkets sandaler att bäras av kändisar och idag syns de både på Fashion Week och på många modeller som går catwalks. Sedan sitt grundande år 1962 har Havaianas expanderat mycket och idag finns varumärket i över 60 länder runtom i världen. År 2007 tog sig varumärket in på marknaden i USA och året efter, år 2008, tog det sig in på den europeiska marknaden.
 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

12 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken