Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

HOLZWEILER

Vi tror ju inte att någon har missat det norska modeundret Holzweiler. Men om du nu skulle ha gjort det, kommer här en genomgång av både märke, mentalitet, looks och naturligtvis en hel drös med plagg och annat från märket. Holzweiler med sin tydliga skandinaviska design har fångat mångas hjärtan. Vi älskar också de naturnära färgerna, utsökta materialet och smickrande siluetterna.

När du shoppar Holzweiler på Miinto kan du alltid hitta ett par undangömda pärlor från tidigare kollektioner, såväl de nyaste som hetaste plaggen från säsongens kollektion. Diversiteten, designen och det faktum att det finns ett plagg för varje personlighet och stil, gör att vi fullkomligt förälskat oss i dem. Vad väntar du på, börja scrolla och fyll varukorgen på direkten!


Drömmiga Holzweiler på Miinto


Det är häftigt hur ett märke kan skapa så många olika designs som ändå är den andra olik. Samtidigt så passar de fint ihop med varandra, men också väldigt enkla att kombinera tillsammans med sin övriga garderob. Trendiga snitt och färger man blir glad av är sådant som gör shopping hos Holzweiler extra roligt. Alla plagg är noga genomtänkta, samma gäller för deras accessoarer och skor. Det innebär att du kan skaffa dig en ny outfit från Holzweiler som täcker topp till tå!

Lyxiga material som får dig att känna dig som en nordisk kunglighet, vad mer kan man önska? Matcha och mixa olika material och färger för att få fram din unika look. En silkesblus tillsammans med ett par byxor i ull, eller kanske en mjuk sweatshirt med ett par härligt slitna jeans? Med Holzweiler i din garderob är precis allt möjligt. På Miinto förespråkar vi kvalitet och lyx med hållbarhet i fokus – vilket gör Holzweiler till det ultimata märket att satsa på. Under alla säsonger, alla årstider, har Holzweiler skapat designs som ska passa det europeiska klientelet och klimatet.

Komplettera din vardagslook med en hoodie från Holzweiler, ett par läckra sneakers och en kappa du har hemma, eller piffa upp din festlook med silkiga kjolar, en fin blus i jordnära färg och lyxiga material. Klä dig för både värme och kyla i plagg och accessoarer från Holzweiler.


Holzweiler – det familjeägda modehuset


Holzweiler kom till redan 2012 och skapades av syskonen Susanne & Andreas Holzweiler. Inte nog med det, så jobbar många ur familjen Holzweiler i koncernen. Bland annat Andreas fru Maria, chefsdesigner på Holzweiler. Med inspiration från hela Skandinaviens design av konst och natur, skapar de plagg som både är användbara och känns lyxiga. Från början satsade de på handgjorda scarves, men gick ganska kvickt över till att skapa en ready-to-wear kollektion, och har fortsatt på det spåret.

2017 blev det ramaskri när supermodellen Gigi Hadid bar en Holzweiler hoodie i klar orange färg, det gav dem den internationella kicken de behövde helt klart. Sedan dess har de fortsatt att skapa kläder för både dam, herr och barn som både sitter som ett smäck, fulla av kvalitet men som ändå känns funktionella.

Holzweiler bryr sig om hållbarhet och verkar för att planeten ska bli grönare. Bland annat genom uppmärksammade samarbeten. Till exempel fick de hjälp att skapa konst av tyger som blev över från scarvestillverkning och ställde ut den mitt på Dover street i Peking för att uppmärksamma problemet med tygrester världen över. Eftersom Kina är en stor aktör när det kommer till tillverkning av kläder och accessoarer, kändes det som helt rätt ställe att uppmärksamma på. De är också noga med både paketering, rättvisa villkor för de som arbetar för dem, och att arbeta så mycket de kan med återanvändningsbara material och tyger.

Idag säljs Holzweiler i 60 olika affärer i Norge, och i över 120 internationella affärer, vilket verkligen satt Norge på modekartan. Tack vare Holzweiler, kan Norge verkligen stolt sitta på sin tron och verka som ett land gjort av mode, det har också gjort att många andra norska designers vågat sig fram för att ta lite plats.


Shoppa hos Miinto


När du shoppar hos oss, ser du inte bara till att hållbara märken som Holzweiler lyckas, du ser också ytterligare till att shopping kan vara hållbart och kul. När du handlar Holzweiler, innebär det inte att du handlar från ett lager som Miinto har – du kan lika gärna köpa från en liten affär i Berlin som säljer Holzweiler. Hos oss fungerar det så att Miinto är som en samlings- och marknadsplats för över 2 000 fysiska butiker med över 3 000 märken runt om i Europa. Du handlar från oss – vi hjälper dig med betalning, leverans och retur. Ditt paket står den fysiska butiken för, vilket tas från deras egna lager. Det innebär att vi aldrig behöver lagerhålla någonting alls, men vi är fortfarande ett av de största sortimenten som finns online! Allt du behöver från ett varuhus och lite till.

Handla från Miinto, så saktar du ner processen i att tillverka nya produkter, vilket skadar miljön. Det skadar planeten att hela tiden tänka nytt, när det vi behöver göra är att återvända och använda befintliga produkter. Apropå återanvändning, har du hunnit spana in vår vintageavdelning ännu? Vi har vintage från alla de bästa märkena, välj och vraka mellan vintage från Dior, Louis Vuitton, Prada och Rolex, Balenciaga och många, många fler.

Hos oss behöver du aldrig känna att du stör, du är välkommen 24/7! Vi har alltid öppet vår butik för dig. Om du däremot behöver lite extra hjälp i form av kundtjänst, får du gärna kika efter våra öppettider (som faktiskt är ganska generösa). Vi har också sett till att det finns olika kontaktvägar för bekvämlighetens skull, skriv till oss på mejl eller via chatten direkt på hemsidan, eller ring oss under våra öppettider. Här är du alltid först i kön, så nu kan du glömma otrevliga säljare, långa köer och trånga provrum.

Happy Shopping önskar Miinto!

Ta bort alla filter

Holzweiler

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.