Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

HOPE

HOPE har en avskalad stil som utstrålar skandinavisk elegans med attityd. I deras senaste kollektion hittar du skjortor, tröjor, linnen, t-shirts och byxor av hög kvalitet. HOPE är det självklara valet för dig som gillar klassisk design med ett lyxigt uttryck. På Miinto.se hittar du de bästa modellerna från deras senaste säsongskollektion till riktigt bra priser!


Ett helsvenskt fashion brand


Bakom HOPE står designparet Ann Ringstrand och Stefan Söderberg som grundade företaget 2001. Tanken var att skapa ett lättigenkännligt livsstilskoncept djupt förankrat i klassisk skandinavisk design. Samma år lanserades en första damkollektion med rena, sobra linjer som tog avstånd från det romantiska modet som dominerade på den tiden. Kort därpå kom lanserades den första herrkollektionen med stilfullt designade kläder. Sedan dess har märket gått sin egen väg med designs som rönt stora framgångar i hela Europa. HOPE var först med att vinna Nordic Design Award och har även utnämnts till "Newcomer of the Year" 2005 och "Designer of the Year" 2007.


Tidlös design med androgyna eftertoner


Letar du efter kläder som varar mer än en säsong rekommenderar vi att du kikar närmare på HOPE. Designen är diskret men samtidigt mycket attraktiv. Kvalitén är förstås också väldigt hög. HOPE designar för moderna män och kvinnor utifrån ett concept där diversitet, kreativitet och självförverkligande är grundstenar. Ingen bör hämmas eller begränsas av gamla modeföreskrifter. Hos HOPE kommer stil före kön och det förklarar också den något androgyna designen på kläderna. Delar av vad du kan hitta i herrkollektionen kan du använda som kvinna och vice versa. Det betyder också att alla plagg i kollektionerna både visar storlekar för herrar och damer.


Inspirerat av skandinavisk vintage


Hope är ett vintage-inspirerat märke som skapar unika uttryck genom design och textilier. Stilen är rå och enkel men samtidigt rysligt elegant. Man satsar på minimalistiska mönster och enfärgade skalor. Kläderna är få och välskräddade med exklusiva detaljer. Det finns något speciellt och konstnärligt som får sitt uttryck i assymetriska snitt och en blandning av mönster och stygn. I deras senaste kollektioner hittar du ljuvliga tröjor med en mix av merino och viskos som känns lite extra lyxiga. Kombinera gärna med en t-shirt från samma kollektion och slitna jeans för en cool vardagslook. Deras läckra preppy-inspirerade byxor känns fantastiskt sköna och sätter sting på arbetskostymen. Hittar du inte det du letar efter? Kika i herrkollektionen (eller dam). Plaggen i båda kollektionerna är likartade så det är inte alls omöjligt att du hittar en ny favorit i motsatt kollektion!

Nu kan du fynda från HOPE:s senaste säsongskollektioner på Miinto.se. Vi har pressat priserna ordentligt. Ta en titt i vår reakatalog online. Du hittar ett urval av plagg från HOPE som har sänkts med upp till 30 %. Välkommen in!

Ta bort alla filter

Hope

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.