Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HUMANOID

Humanoid är ett välkänt modevarumärke som andas total komfort, stil och frihet. Lite avlägset, lite arty, men alltid omisskännligt Humanoid. Enkelhet, tidlöshet och kvalitet är varumärkets hörnstenar.

Historiens Teckenavtryck på Humanoid


Humanoid startade som en liten butik i holländska Arnhem med en egen damkollektion 1981. Temat för deras första kollektion var "Liten och vacker", vilket genast blev uppmärksammat. På mitten av 80-talet beslutade de sig för att expandera till andra europeiska städer och har sedan dess utvecklats till ett globalt märke.

Förstå Humanoid


Humanoid tror på att skapa moderna kläder med en är avslappnad estetik. Varumärket uppmärksammar detaljer, kvalitet och hållbarhet i alla sina plagg. Varje kollektion de lanserar är avslappnad och bekväm, men samtidigt chic och sofistikerad. Detta uppnås genom att välja djärva färger, exklusiva material och fängslande tryck för att skapa varje unikt plagg.

Humanoids Unika Karaktärsdrag


Humanoid kläder liknar konstverk: unika och tidlöst stilrena. Detta beror på märkets innovativa design och exceptionella kvalitet. Varje plagg tas fram med precision och omtanke, med en stark betoning på komfort och hållbarhet. Fokus ligger på att skapa kläder som enkelt kan kombineras och ger kvinnan friheten att uttrycka sin egen personliga stil.

Varför välja Humanoid på Miinto?


Att köpa Humanoid på Miinto är ett lysande sätt att få tillgång till varumärkets senaste kollektioner. Miinto har ett brett sortiment av Humanoid kläder, inkluderat toppar, kjolar, klänningar och byxor som är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är till vardags eller fest. Med Miinto kan du shoppa tryggt och bekvämt från ditt eget hem och får din beställning levererad direkt till ditt hem.

Humanoid: En Modedestination


Med sin unika stil och konstanta strävan efter innovation, är Humanoid ett modevarumärke som man inte får missa. Från dess modesta början i Arnhem har märket vuxit till att bli en global destination för komfortabel, chic och hållbar klädsel. När du investerar i Humanoid kläder, investerar du i ett stycke konst som kommer att åldras vackert och som visar på en fantastisk stilmedvetenhet.

Med en robust kollektion som erbjuder något för alla smaker och livsstilar, är Humanoid ett självklart val för den modemedvetna kvinnan. Shoppa Humanoid idag på Miinto och upptäck varumärkets unika kombination av stil, komfort och kvalitet.

Ta bort alla filter

Humanoid

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.